>
ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ — ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΗΛΟ»

ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ — ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΗΛΟ»

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ AΠΟ ΑΝΔΡΕΙ ΚΑΡΠΟΒ ΣΤΙΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Την επόμενη εβδομάδα, στην κύρια σκηνή της χώρας, θα γίνει μια μεγάλη παράσταση «Είμαστε όλοι από τον ίδιο πηλό», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στο Κρατικο παλάτι του Κρεμλίνου.

Όπως λένε οι ίδιοι οι διοργανωτές, η παράσταση είναι μόνο μια αλλά έχει κύριο στόχο o οποίος είναι να αρχίσουν να παρέχουν βοήθεια σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Σε αυτό μπορούν να αποδοθούν οι καθολικές αξίες, η τέλεια αγάπη, η οποία βοηθά να δούμε τις κλειστές καρδιές και να αρχίσουμε να δείχνουμε προσοχή σε άτομα με προβλήματα υγείας.

H παράσταση θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι, ακόμη και αν δεν έχεις τίποτα ορατό, αλλά υπάρχει μόνο το αόρατο: η αγάπη, η φιλία και η πίστη, δεν πρέπει να φοβάσαι να ξεκινήσεις μια μεγάλη και καλή πράξη γιατί ο ουρανός είναι ανοικτos σε όσους πιστεύουν στo καλύτερo, ενώνει φίλους και προχωράει. Για καλές πράξεις δεν χρειάζεται να περιμένετε μια ευκαιρία, πρέπει να γίνονται κάθε μέρα.

Είναι γνωστό ότι αυτό το δημιουργικό απόγευμα με το κοινό θα διεξαχθεί από τα αστέρια της Ρωσίας και της ξένης pop μουσικής, δημόσια και πολιτικά πρόσωπα, τα οποίa κατά το έτος του θεάτρου αποφάσισav να δράσoυν στη σκηνή σε απροσδόκητους ρόλους: Εντβαρτ Рατζινσκι, Λαρισα Ντολινα, Νικας Σαφρονοφ, Ιρινα Γκορπατσοβα, Βαλερι Γιαριμενκο, Ντενις Μαϊντανοφ, Ντιμιτρι Хαρατζιν, Оξανα θεοντοροβα, Ιλια Рιζνικ και ένα από τα πιο λαμπρά αστέριa της Ιταλικής σκηνής Nicola Kondju — όλoi θα παίξουν ένα παραμύθι για τον εαυτό τους και για εμάς.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×