>
Συγκέντρωση των ακτιβιστών του RDSH της περιοχής Βιμποργκσκι

Συγκέντρωση των ακτιβιστών του RDSH της περιοχής Βιμποργκσκι

Мы и мир

Γραμμένο από Κωνσταντίν Οπαριν στις 16 Μαΐου 2019.

Στις 26-27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο » Βόλνα» ( χωριό στο Ποντμποροβι) μια συγκέντρωση ακτιβιστών του RDSH της περιοχής Βιμποργκσκι » 48 ώρες δραστηριότητας». Θέμα της συγκέντρωσης ήταν «Αθλητισμός, Υγεία, Δημιουργικότητα.»Οι συμμετέχοντες στο ράλι είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν τις γνώσεις τους στους τομείς της :Υγιεινής Ζωής και της Δημιουργικότητας , στο πλαίσιο του Έτους Θεάτρου στη Ρωσία και του Έτους Φυσικής Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι ομάδες έπρεπε να προετοιμάσουν δύο έργα:

-Δημιουργικό πρότζεκτ: έπρεπε να δημιουργήσουν ένα βιβλίο- τρέιλερ με βάση το βιβλίο ενός Ρώσου συγγραφέα .

-Πρότζεκτ Υγιεινού Τροπου Ζώης- Έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα Υγείας και φυσικής κατάστασης για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τέλεια τα καθήκοντά της, πήραμε την τιμητική πρώτη και δεύτερη θέση . Για αρκετές ώρες τα παιδιά έγραψαν σενάρια και σκηνοθέτησαν,κινηματογράφησαν και συναρμολόγησαν 2 έργα. Στον αγώνα δεν δουλέψαμε μόνο αλλά επίσης ξεκουραστήκαμε, χορέψαμε στην απίστευτη ντίσκο,μιλούσαμε πολύ και διασκεδάσαμε. Δυο μέρες πέρασαν γρήγορα, αποκτήσαμε πολλές εντυπώσεις και συναισθήματα, συναντήσαμε παλιούς φίλους, βρήκαμε καινούργιους . Την τελευταία ημέρα του αγώνα οι ομάδες παρουσίασαν τα έργα τους στην κριτική επιτροπή . Οι νικητές έλαβαν διπλώματα και πολύτιμα βραβεία απο την εκπαιδευτική επιτροπή της περιοχής Βιμποργκ της περιφέρειας του Λένινγκραντ. Αλλά αυτή η συγκέντρωση δεν τελειώνει εκει , μπροστά μας στο μέλλον μας περιμένουν νέα έργα, νέες νίκες και επιτεύγματα!

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×