>
ΤΡΑΓΟΥΔΕΙΣΤΕ , ΧΟΡΕΨΤΕ , ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ , ΤΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

ΤΡΑΓΟΥΔΕΙΣΤΕ , ΧΟΡΕΨΤΕ , ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ , ΤΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΕΛ ΒΑΣΙΛΙΕΒΑ ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟU 2019

Το βράδυ της Κυριακής, 4 Αυγούστου, ηταν ζεστό όχι μόνο λόγω της κλιματικής αλλαγής: η αμερικανιδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ γιορτάσε λαμπερα την επέτειό της στη Μόσχα. Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος It’s My Party, to αστέρι του Χόλιγουντ παρουσίασε παγκόσμιες εμφανίσεις στη σκηνή του VTB Arena, επισκέπτοντας τη Ρωσία για πρώτη φορά μετά από ένα 7ετές διάλειμμα.

Η ανταποκριτής μας επισκέφτηκε την συναυλία της J Lo και είδε με τα μάτια της πώς η θρυλική ντιβα μετά από δεκαετίες μουσικής σταδιοδρομίας, συνεχίζει να καταπλήσσει τους θεατές και να τους συγκεντρώνει στα γήπεδα .

Τα νέα που είχα διαπιστευτεί στη συναυλία της Jennifer Lopez έπεσαν στο κεφάλι μου μια ημέρα πριν από τη συναυλία. Στην euphoria ακούσa τα παλιά τραγούδια και τις πρόσφατες επιτυχίες της J Lo, γνωρίζοντας το νέο υλικό και απαντωντας sτα ερωτήματα των φίλων — «H ίδιa J Lo?!»: αυτά τα πράγματα αποτελούνταν από την προετοιμασία μου για το μεγάλο πάρτι επετείου της σταρ , Εν αναμονή του Τύπου να εισέλθει στην » Multi Thousandth Arena » στέκομαι γύρω από συγγραφείς. Περιμένουμε υπομονετικά, ανταλλάσσοντας ερωτήσεις και τις σκέψεις μας για την επερχόμενη επίδειξη. Το πρώτο πράγμα που αγγίζει το μάτι μας είναι το τεράστιο έργο για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, οι άνθρωποι με στολες που στέκονται γύρω. Μόνο μερικά λεπτά — και μια μεγαλη ομάδα δημοσιογράφων διασκορπίζεται ήδη γύρω από τη ζώνη των θαυμαστων , Είμαι εντυπωσιασμενη από το μέγεθος του σταδίου και από την αντίδραση των θεατων , όλοι αναμένοντας κάτι μεγάλο … Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν χρειάζοταν » ζέσταμα.» Ήμασταν έτοιμοι να συναντήσουμε την J Lo με δυνατές κραυγές απο την αρχη , Ωστόσο, η ανακάλυψη νέων ονομάτων, νέων φωνών, νέας μουσικής είναι πάντα κατι το καταπληκτικο . Το ντουέτο του Arsenium και της Miannas, η ανερχόμενη τραγουδίστρια Alina Arts — αυτοί οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες ήταν τυχεροί που έπαιζαν στο σκηνικό, το οποίο σύντομα θα καταλάβει μια ολόκληρη ομάδα καλλιτεχνών, χορευτών και μουσικών με επικεφαλής τον ήρωα της περίπτωσης.

Δεκάδες κινητών με τis κάμερes ενεργοποιημένες στον αέρα. Η J Lo εμφανίστηκε τελικά στη σκηνή. Tα μάτια μας πιανουν την κάθε της κινηση , μια τολμηρή εμφάνιση τηs, ένα ειλικρινές χαμόγελο Ακούστε, δείτε, απολαύστε. Όλα αυτά είναι το καθήκον του ακροατηρίου (συμπεριλαμβανομένων των εκπροσώπων της ρωσικής εκδήλωσης) για την επόμενη μιαμιση ωρα Η Jennifer Lopez μας απάντησε με σοβαρότητα: «Μόσχα, σε αγαπώ! Ευχαριστώ που ήρθατε στο πάρτι μου! Αλλά έχω τρεις κανόνες για σας. Όλοι όσοι κανουν παρτυ πρέπει να εχουν κανόνες, σωστά; Έτσι, Μόσχα, ακούστε τους τρεις κανόνες μου! Και υπακούστε σε αυτους ..

Τραγουδήστε. Χορεψτε Και διασκεδάσετε! «Μπορώ υπεύθυνα να δηλώσω ότι δεν υπήρχαν εισβολείς στο παρτι τις J Lo.

«Πόσο φωτεινη είναι J Lo!» Ακούω ένα έκπληκτο θαυμασμο από κάπου προς τα δεξιά. χαμόγελω, συμφωνώ. Και παρόλο που η Μόσχα είχε βυθιστεί ήδη στο νυχτερινό σκοτάδι, άξιζε να φορεσετε γυαλιά ηλίου στο πάρτι — Η τραγουδιστια έλαμπε στη σκηνή. Είναι σαν να έφτασα στο «show in show»: ολόκληρο το πάρτι χωρίστηκε σε μπλοκ με διαφορετικές διαθέσεις και περιεχόμενο. H Jennifer Lopez άνοιξε τη συναυλία με το νέο τραγούδι της Medicine, μεσα σε ένα πολύ στενο φορεμα Και αφού εξαφανίστηκε από τη σκηνή, τόσο θεαματικά όσο εμφανίστηκε. Αλλά δεν βαρεθήκαμε. Μεταξύ των παραστάσεων της τραγουδίστριας έδειξαν βίντεο με τη συμμετοχή της που περιελάμβαναν εμπρηστικά κομμάτια.

Εμφανίστηκε με ένα πλουσιο κοκκινο φορεμα μεχρι το πάτωμα, η Jennifer ειπε στους θαυμαστες της : «Έχω υπέροχες διακοπές και σκέφτηκα πολλά γι ‘αυτό. Όσο περισοτερα παίρνετε, τόσο περισσότερο σκέφτεστε, αναλύστε. Και εδώ είναι αυτό που μπορώ να σας πω: να εχεται όνειρα, και αγωνίες. Είστε ασταμάτητοι. Και είναι αλήθεια. » Μετά από αυτό η Jennifer Lopez παρουσιασε το τραγουδι της αυστραλιανης ομόλογόυ τηs Sia Titanium. Και το κορίτσι των γενεθλίων ολοκλήρωσε τη συναυλία της με το hit » On the Floor». Σε όλη τη συναυλία, ένα μεγάλο μερος του ακροατήριου ισχυρίστηκε ότι η Jennifer Lopez είναι ένας αληθινός ψυχολόγος: «Ναι, αυτή άλλαζε τα ρούχα της κάθε τραγούδι! Ναι, το κάλυψε και αυτό! Ναι, έκανε ένα backflip και τραγούδησε ανάποδα! Ναι,εφτασε τα πενήντα! «Αυτά τα θαυμαστικά με συνόδευαν μέχρι την κατάβαση στο μετρό …

H Jennifer Lopez – είναι Αμερικανιδα ηθοποιός, τραγουδιστρια, και παραγωγός. Έκανε το ντεμπούτο της ως χορεύτρια στην show business για πρώτη φορά, το 1997 κέρδισε το βραβείο Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο της τραγουδίστριας Selena. Ως τραγουδιστρια η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε αρκετά επιτυχημένα άλμπουμ. Το περιοδικό Time περιελάμβανε τη J Lo στους 100 πρώτους σημαντικότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Aysel Vasilieva, Maxim Likho

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×