>
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΣΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΣΤΗΣ ΟΧΘΕΣ ΒΟΡΟΝΕΖΗΣ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΣΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΣΤΗΣ ΟΧΘΕΣ ΒΟΡΟΝΕΖΗΣ

Мы и мир

ΓΡΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΚΟΥΛΙΚ ΣΤΗΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2019
Εκτός από τα σκίτσα σχετικά με το θέμα του φθινόπωρου το πρόγραμμα της φωτογράφισης περιλαμβάνε επίσης σταδιακή λήψη του πορτραίτου, καθώς και την ειδική λήψη.
Στο πάρκο της Νίκης και στης όχθες του ποταμού Bορονεζ ολοκληρώθηκε το τρίτο στάδιο του διαγωνισμού φωτογραφίας φθινόπωρου που διοργάνωσε η Συντεχνίας διαφημίσεις της φωτογράφισης της περιφέρειας Chernozem και οι συντάκτες της περιφερειακής εφημερίδας Youth Herald.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 24 φωτογράφοι ηλικίας από πέντε έως σαράντα ετών, οι περισσότεροι από τους οποίους συμμετείχαν στο στούντιο Orange Fox του kendrou Oktyabrsky στην πόλη Lipetsk.
Εκτός από σκίτσα σχετικά με το θέμα του φθινόπωρου, το πρόγραμμα του διαγωνισμού φωτογραφίας περιλαμβάνε επίσης σταδιακή λήψη του πορτραίτου, καθώς και την ειδική λήψη. Την τρίτη, η κριτική επιτροπή ξεκίνησε την αποστολή της. Οι νικητές σε έξι κατηγορίες θα ανακοινωθούν την ημέρα έναρξης της έκθεσης των καλύτερον έργων του project. Η έκθεση θα παρουσιάστει στην πινακοθήκη Orange Fox στην αίθουσα τέχνης Oktyabrsky στην 1η Δεκεμβρίου.

Aπό την Ksenia Bessonova. Κέντρο της Μέσας μαζικής ενημέρωσης «Orange Fox».

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×