>
ΈΚΘΕΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ «URAL KRONSATDT:ΔΡΌΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΊΡΕΣ»

ΈΚΘΕΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ «URAL KRONSATDT:ΔΡΌΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΊΡΕΣ»

Мы и мир

ΓΡΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ARTEM PALKIN στις 25 Νοεμβρίου 2019

Έκθεση κινηματογράφου! Ακούγεται συναρπαστικό γιατί είναι ταφτιχρονα ταινίας και ταξίδι. Αυτό το καλοκαίρι συνέχισα να συμμετέχω στην κινιματογραφικη εκστρατεία. Ονομάστικε «Ural Kronstadt: Δρόμοι και μοίρες» Ταξιδεύαμε πολύ στην περιοχή ΛΗΣΒΕΝΣΚΗ της περιφέρειας περμ, κάναμε συνεντεύξεις με τους κατοίκους. Πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι προτάσεις προβολές μιας ταινίας ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα του εμφύλιου πολέμου, που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή ΛΗΣΒΕΝΣΚΗ.

Οι διαδρομές αποστολής κινηματογράφου ήταν φτιαγμένοι για το καλοκαίρι, όλος ο Σεπτέμβριος ήταν κλειστός με τις εγκαταστάσεις. Στης αρχές Οκτωβρίου ήταν η οριστικοποιησει της ταινίας, φωνητικά, μεταγλώττιση….. Και πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι προβολές της ταινίας. Εννέα από τις δέκα προγραμματισμενες προβολές θα πραγματοποιηθούν σε αγροτικούς οικισμούς τις περιφέρειες ΛΗΣΒΕΝΣΚΗ και μια στη πόλη Λυσεβα. Προσβλεπουμε την πρεμιέρα!

Η είσοδος σε όλες τις προβολές θα είναι δωρεάν,διότι υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της περιφέρειας Περμ το έργο» ΈΚΘΕΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ» URAL KRONSTADT :ΔΡΌΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΊΡΕΣ «. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ τον προτέρων από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους βοηθεισαν στην δουλειά της ταινίας και φυσικά καλώ όλους να παρακολουθήσετε την ταινία.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×