>
VI ΑΝΟΙΚΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ «CINOVERTICAL» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΣΤO ΣΑΡΑΤΟΒ

VI ΑΝΟΙΚΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ «CINOVERTICAL» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΣΤO ΣΑΡΑΤΟΒ

Мы и мир

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΟΥ ΜΑΙΧΙΜΟΒ | 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στις 6 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Saratov η έναρξη του 6ου ετήσιου φεστιβάλ-διαγωνισμού παιδικού και νεανικού κινηματογράφου «CINOVERTIKAL». Τα πρώτα βραβεία απονεμήθηκαν στην τελετή έναρξης στο Θέατρο Νέων. Ένας από τους νικητές ήταν οι φοιτητές του δημόσιου εκπαιδευτικού ιδρύματος «Γυμνάσιο Νο 34» της πόλης Σαρατόφ. Η ταινία «Στη μνήμη του Γιούρι Όσεροφ» έλαβε ένα βραβείο συμπάθειας κοινού. Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε δημόσια ομιλία με τον θεατή και την κινηματογραφική ηθοποιό, την τιμημένη καλλιτέχνη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, την Ιρίνα Πέγκοβα. Μετά από να απαντήσει σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, η Irina έκανε ευχαρίστως ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία με τους οπαδούς της.

Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε μια δημιουργική συνάντηση με τον δράστη θεάτρου και κινηματογράφου Vyacheslav Chepurchenko. Κανείς δεν περίμενε τέτοιο άνοιγμα και χειραφέτηση. Δυστυχώς, όλοι δεν μπόρεσαν να θέσουν τις ερωτήσεις τους, αλλά ο Βιτσάσελαβ υποσχέθηκε ότι θα έρθει στο 7ο Φεστιβάλ CINOVERTICAL το 2020.

Δημιουργικές συναντήσεις για παιδιά διεξήχθησαν από διάσημους και ταλαντούχους ηθοποιούς της Ρωσίας. Οι νικητές έλαβαν πολύτιμα βραβεία.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×