>
ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Мы и мир

ΑΠΟ MAXIM SHMAKOV | 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Τι μπορείτε να πάτε για να κερδίσετε την πρώτη Ολυμπιάδα ομαδικής NTI Junior; Είστε έτοιμοι να προετοιμαστούν για το διαγωνισμό 5 ώρες την ημέρα, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα; Αν ναι, πήρατε σίγουρα μέρος στους τελικούς του Ολυμπιακού και ίσως συναντηθήκαμε εκεί.

Την 1η Δεκεμβρίου, στο Yekaterinburg, το κέντρο του Yeltsin φιλοξένησε τον τελικό γύρο της Ολυμπιάδας κινήτρων για τα μαθήματα Junior National Technological Initiative (STI), ένα από τα έργα της προεδρικής πλατφόρμας «Ρωσία — γη των ευκαιριών». Και πέρασε από 3 τομείς: τεχνολογία για τον κόσμο των ρομπότ, τεχνολογία για τον εικονικό κόσμο και τεχνολογία για το περιβάλλον. Όλες οι αποστολές Junior πέρασαν το σχολικό πρόγραμμα σπουδών. Οι μαθητές των τάξεων 5-7 έκαναν μια συσκευή για τη σύλληψη και τη μετακίνηση αγαθών χρησιμοποιώντας ένα drone, δημιούργησαν μια «εικονική προσωπικότητα» και ανέπτυξαν έναν «έξυπνο» πεζό διάπλου.

Κοιτάζοντας φωτογραφίες από τους τελικούς των Junior, βρήκα ένα πολύ αστείο. Σε αυτό, εγώ, ως καπετάνιος της ομάδας «Τριφύλλι», αναγκάστηκα να κάνω μια γρήγορη μηχανική απόφαση: το φράγμα που δημιουργήθηκε από τους όρους της αποστολής δεν πληρούσε τις διαστάσεις, ήταν πολύ μεγάλο και χρειάστηκε να μειωθεί, και εκεί δεν ήταν απαραίτητο εργαλείο στο χέρι, έπρεπε να δαγκώσω την περίσσεια. Και η ομάδα μας κέρδισε!

Το NTI Olympics Junior θα θυμηθεί ως ένα πολύ ενδιαφέρον δύσκολο και μερικές φορές διασκέδαση!

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×