>
Η ΑΡΟΣΤΙΑ ΔEN EINAI EMΠOΔIO ΓIA NA ΣINEXIZETE NA ZEITE

Η ΑΡΟΣΤΙΑ ΔEN EINAI EMΠOΔIO ΓIA NA ΣINEXIZETE NA ZEITE

Мы и мир

Από την Alyona Teplikh | 15 Μαρτίου 2020

Στις 14 Μαρτίου, στο πανηγύρι Perm του Πολιτισμού «Goznak» υπήρξε ένα φιλανθρωπικό φεστιβάλ «Mαζι», το οποίο διοργανώθηκε από το κέντρο εκπαίδευσης «Μαζί «.

Ακόμη και πριν από την εκδήλωση, θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα εισιτήριο λαχειοφόρων αγορών για να δοκιμάσετε την τύχη σας στην κλήρωση και να προσπαθήσετε να κερδίσετε πιστοποιητικά, γλυκά και ηλεκτρική σκούπα. Τα έσοδα πήγαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα δημιουργικά και χορευτικά εργαστήρια συγκέντρωσαν ενθουσιώδη παιδιά και γονείς. Η αναμονή για τη συναυλία ήταν σε χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Πριν από τη συναυλία, πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη κλήρωση. Η οικογένεια που έδωσε το μεγαλύτερο μέρος της φιλανθρωπίας έλαβε τα μισά δώρα. Η αίθουσα χτυπήθηκε από τέτοια τύχη.

Η συναυλία έχει αρχίσει. Οι ιστορίες των οικογενειών με παιδιά με αναπηρίες αγγίζουν και δείχνουν ότι η ασθένεια δεν αποτελεί εμπόδιο για ισχυρούς και κίνητρα ανθρώπους. Η ομάδα μαζορέτας «SH», η οποία συμμετείχε στην σκηνή. Οι τύποι έπαιξαν εκπληκτικά ακροβατικά στοιχεία στο ρυθμό της μουσικής. Η συναυλία δεν ήταν χωρίς φιλοξενούμενους: επαγγελματίες χορευτές από το Perm έδειξαν τις ικανότητές τους και έκπληκαν το κοινό.

Η αίθουσα χειροκροτούσε πραγματικά στο τέλος της συναυλίας. Όλοι βγήκαν με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους, αποσκευές εντυπώσεων και τη σκέψη ότι όλα είναι δυνατά: το κύριο πράγμα είναι να δουλέψεις στον εαυτό σου!

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×