>
«ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ» ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΛΟΓΙΑΡΟΣΛΑΒΕΤΣ

«ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ» ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΛΟΓΙΑΡΟΣΛΑΒΕΤΣ

Мы и мир

ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΝΤΕΡΙΑΜΠΚΙΝΑ, ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Στην πόλη Μαλογιαροσλάβετς πραγματοποιήθηκε η φετινή παράσταση της Βαλεντίνα Ντρότσεβιτς «Η ιστορία για το πώς η Μπάμπα Γιάγκα ονειρευόταν να παντρευτεί».

Σίγουρα πολλοί γνωρίζουν ότι το έτος 2019 είναι το έτος θεάτρου. Έτσι, στην πόλη μας πριν από λίγους μήνες η ζωή του θεάτρου «έπληξε». Στη μαγευτική χριστουγεννιάτικη περίοδο στο Κέντρο Πολιτισμού και Αναψυχής «Φως» παρουσιάστηκε μια μουσική ιστορία «Η ιστορία για το πώς η Μπάμπα Γιάγκα ονειρευόταν να παντρευτεί».

Η ιδέα αυτού του παραμυθιού με νέο τρόπο εμφανίστηκε (από τη Βαλεντίνα Ντρότσεβιτς) το 2016, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του παιδικού έργου «Τσβέτικ-Σεμιτσβέτικ». Η Βαλεντίνα δεν σταμάτησε εκεί και έγραψε ένα παραμύθι όχι μόνο για παιδιά, αλλά και για ενήλικες που χρειάζονται επίσης αίσθηση εορτασμού, μαγεία, όμορφη μουσική και όμορφα ποιήματα. Και επίσης αιώνιες αξίες: αμοιβαία κατανόηση, και ικανότητα συγχώρεσης προσβολών.

Ήταν μια εκπληκτικά καλή, γεμάτη χιούμορ παράσταση. Οι ήρωες είχαν υπέροχα κοστούμια, τα οποία δημιουργήθηκαν από τους συγγραφείς του έργου. Το αίθριο ήταν γεμάτο με θεατές. Παρά το γεγονός ότι η πρεμιέρα αυτής της όμορφης δουλειάς πραγματοποιήθηκε σε μια μικρή σκηνή στο Μαλογιαροσλάβετς, αυτή η παράσταση είχε όλα όσα χρειάζονται για να προσελκύσει κάποιον στη θεατρική τέχνη.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×