>
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

Мы и мир

Του Ρομάν Πακ | 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Πώς θα βελτιώσετε τηs δραστηριότητες ενός εφήβου;

Τι να κάνετε αν βαρεθείτε;

Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να έχετε ελεύθερο χρόνο. Η εφηβεία είναι η ηλικία που θέτετε τα θεμέλια για τη μεταγενέστερη ζωή, οι γονείς σας μόνο σας βοηθούν να το κάνετε. Κάθε μέρα θα πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Έχω 5 συνήθειες που κάνω κάθε μέρα. Τώρα θα σας τις πω.

Η πρώτη συνήθεια για τους έφηβους είναι πολύ σημαντική. Κάντε ασκήσεις κάθε μέρα. Ας είναι 10 λεπτά τέντωμα ή τρέξιμο. Θα δείτε πώς θα ξυπνήσετε πολύ πιο εύκολα. Και το πιο σημαντικό – η πρωινή γυμναστική δίνει ενέργεια και σας κάνει πιο δραστήριο.

Η δεύτερη συνήθεια είναι πολύ απλή. Πλύνετε το πρόσωπό σας κάθε φορά μετά τo περπάτημα. Συνηθείστε να πλένετε κάθε φορά το πρόσωπό σας, επειδή είναι σκονισμένο και βρώμικο από το περπάτημα. Για να προστατέψετε το πρόσωπό σας, σας συνιστώ να αλείφετε το πρόσωπό σας με κρέμα πριν βγείτε έξω.

Η τρίτη συνήθεια είναι σημαντική. Η σωστή διατροφή είναι το κλειδί για την επιτυχία. Όπως όλοι ξέρουμε, η τροφή και το νερό είναι σημαντικά συστατικά χωρίς τα οποία δεν μπορούμε να ζήσουμε. Προσπαθήστε να τηρήσετε τη διατροφή — θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε πιο αποτελεσματικά. Τρώτε την ίδια ώρα και πίνετε περισσότερο νερό!

Τέταρτη συνήθεια, βρείτε ένα χόμπι. Το χόμπι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ζωής. Τα χόμπι βοηθούν ένα παιδί ή έναν ενήλικα να ανακουφίσει το στρες ή να ξεφύγουν από τη σκληρή δουλειά. Βρείτε ένα χόμπι που θα πάρει μια ώρα κάθε μέρα!

Μια από τις πιο σημαντικές συνήθειες είναι ο ύπνος. Δώστε προσοχή στον ύπνο. O ύπνος είναι το κλειδί της επιτυχίας! Ο ύπνος πρέπει να είναι τουλάχιστον 6-7 ώρες, και ένας τέλειος ύπνος — τουλάχιστον 8 ώρες. Δώστε του ιδιαίτερη προσοχή.

Ακολουθώντας αυτές τις συνήθειες, θα αναπτύξετε ανοσία, θα αυξήσετε την αποτελεσματικότητα, θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περπατήσετε ή να διαβάσετε ένα νέο ενδιαφέρον βιβλίο, και αυτό είναι μια σημαντική δραστηριότητα.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×