>
Ενα δύο τρια CHA CHA CHA

Ενα δύο τρια CHA CHA CHA

Мы и мир

Γραμμένο απο Βαλέρια Κατζ στις 2 ΜΑΙΟΥ 2019

Ακούτε αυτούς τους ζεστούς ενεργητικούς ήχους; Στα πρόσωπα είναι το φως των προβολέων, στα αυτιά είναι ο ρυθμός της μουσικής, και στη σκηνή υπάρχουν παπούτσια που κινούνται με χάρη στο πάτωμα σε ρυθμό βαλς. Το ετήσιο φεστιβάλ χορευτικών εκδηλώσεων χορού «Χορός σαν αστέρια» άνοιξε ξανά τις κουρτίνες στους θεατές του Βίμποργκ στις 20 Απριλίου.

Φέτος, η σκηνή του Πολιτιστικού Σπιτιού έλαβε νέους χορευτές από την Αγία Πετρούπολη, τη Γκατζίν, και απο το Στόγκογκορσκ. Ο «Χορός σαν αστέρια» είναι μια επίδειξη ενός από τα πιο χαριτωμένα στυλ χορού — του μπαλέτου. Η σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας έγινε γυαλιστερή, πλούσια και κομψή: κορίτσια με φωτεινά φορέματα, διακοσμημένα με στρας και μοτίβα, και αγόρια με κομψά κοστούμια με παλτά και γυαλισμένα παπούτσια.

Σαν ένα ενιαίο σύνολο, τα σύνολα των ζευγαριών μετατράπηκαν σε βαλς, προκαλώντας αισθηματικα συναισθήματα στο ακροατήριο. Η μουσική άλλαξε σε καυτή σάμπα και με λαμπερά χαμόγελα οι χορευτές μοιράστηκαν την αδρεναλίνη και τη χαρά τους με το κοινό. Κάθε χορός ήταν διαφορετικός στην ιδέα, και στην εκτέλεση. Στην αρχή пαρακολουθείτε τη μάχη μεταξύ των «σχολικών επινοήσεων» και των χουλιγκάνων του δρόμου και στη συνέχεια κλαίτε για τη συγκινητική ιστορία αγάπης που μεταφέρουν τα ταλαντούχα παιδιά.

Στους χορευτές για την εργασία τους εκτός απο το χειροκρότημα έπρεπε να δωθεί και κάτι αλλο. Σε κάθε ομάδα απονεμήθηκαν αναμνηστικά κύπελλα και διπλώματα για να θυμούνται τα παιδιά εκείνη την ημέρα: το Βίμποργκ, το φεστιβάλ, το χορό και την ευτυχία.

Εκείνοι που παρακολούθησαν τη συναυλία δεν μετάνιωσαν καθόλου για τις δύο ώρες που ξόδεψαν εκεί. Ναι, υπήρχαν λίγοι θεατές στη συναυλία, αλλά αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε τους χορευτές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτοί δεν χρειάζονται τίποτα άλλο για να είναι ευχαριστημένοι απ’ το να δίνουν ευτυχία στο κοινό. Cha-cha-cha, δύο, τρία …

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×