>
Τα Ξένα Παιδιά δεν υπάρχουν

Τα Ξένα Παιδιά δεν υπάρχουν

Мы и мир

Γραμμένο απο τον Ιβάν Προχωροφ στις 2 Ιουνίου 2019

Αυτή η ιστορία είναι για τη σωτηρία των μικρών σκιουρων . Το εκπληκτικό είναι ότι αντίθετα με τους νόμους της φύσης .ένα αρπακτικό σώζει το αδύναμο . Και ο λόγος για αυτό είναι το μητρικό ένστικτο που κάνει θαύματα και σώζει τις καρδιές όλων των παιδιών . Θέλω να μοιραστώ μαζί σας φίλοι μου μια ενδιαφέρουσα αλλά όχι άπλη ιστορία με καλό τέλος . Στη δημοκρατία της Κριμαίας υπάρχουν αρκετά εκπληκτικά μέρη για να επισκεφτείτε και ποικιλία δραστηριοτήτων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της χερσονήσου. Ένα από αυτά τα μέρη είναι το πάρκο » Η μικρογραφία της Κριμαίας στην παλάμη » Το οποίο βρίσκεται σε ένα γραφικό μέρος της πόλης μπακσισαραι κοντά στη διάσημη πολιτιστική κληρονομιά του ανακτόρου του Χαν . Σε αυτό το πάρκο υπάρχει ένας ζωολογικός κήπος με φιλικά ζώα που ζουν σε αυτή τη ζώνη του κήπου .

Νομίζω ότι αυτό είναι άξια της ειλικρινούς ανθρώπινης στάσης του προσωπικού του πάρκου απέναντι στα ζώα . Είναι αυτή η ατμόσφαιρα του καλού που βοηθά όλους να δημιουργήσουν πραγματικά θαύματα ! Η ενήλικη Σκιουρος πρόσφατα απέκτησε απογόνους . Αλλά για άγνωστους λογους η μητέρα Σκιουρος πέθανε . Και τα πολύ μικρά μωρά της έμειναν ορφανά . Σε μια τέτοια περίπτωση στη φύση θα ήταν δύσκολο να επιβιώσουν αλλά η ιστορία μας έχει αισιο τέλος . Μια όμορφη γκρίζα γάτα που ζει στο πάρκο την ίδια μέρα απέκτησε και αυτή απογόνους . Βλέποντας τους μικρούς ανήμπορους σκιουρους .το ένστικτο της μητέρας ώθησε τη γάτα ότι μονο αυτή μπορεί να σώσει αυτά τα μικρά . Και έτσι συνέβη . Η γάτα δέχτηκε τους σκιουρους σαν δικα της παιδιά . Τώρα έχει μια » μεγάλη οικογένεια «και είναι πολύ διάσημη μητέρα .

Οι σκιουροι μεγαλώνουν γρήγορα συμπεριφερόται ενεργά και δεν εκφράζουν κανένα φόβο για τη γάτα . Αυτή είναι η καλή καρδιά της μητέρας !

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×