>
ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΚΑΛΑ

ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΚΑΛΑ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΝΑ ΝΤΡΙΝΚΙΝΑ , Στις 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Για πολύ καιρό θεωρούσα την μικρη μου πολη Μπελκοροντ βαρετη Μου φαινετε ότι δεν υπάρχει πουθενά να πάω και τίποτα να δω. Αλλά όλη η διασκέδαση ήταν κοντά! Ίσως πρέπει απλά να κοιτάξετε πίσω, να πάρετε μια νέα άγνωστη διαδρομή ή να κοιτάξετε την πόλη σε διαφορετική ώρα της ημέρας. Θέλω να μοιραστώ τα αγαπημένα μου μέρη στο Μπελγκοροντ το οποίο για μένα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ομορφιά του κόσμου.

Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη είναι το σημειο παρατήρησης κοντά στο 22 μετρα ψηλα το μνημείο του Βλαντιμίρ του Μεγάλου, το οποίο βρίσκετε πάνω από την πόλη στη βόρεια πλαγιά του όρους Χάρκοβο. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει μια γέφυρα πεζών από γυαλί και σκυρόδεμα, που οδηγεί σε ένα παρατηρητηριο με ένα ρολόι λουλουδιών και ένα γλυπτό που ονομάζεται «Όνειρο», το οποίο ονομαζόταν το «Κορίτσι με τις σαπουνόφουσκες». Επισκεφθείτε την τοποθεσία το απόγευμα. Προσφέρει υπέροχη θέα στην λαμπερη βράδια του Μπελγκροντ Τα φώτα των λαμπτήρων, η λάμψη των προβολέων και το φως των σπιτιών δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Τα πάντα κινούνται και βλέπετε τι συμβαίνει από το ύψος της πτήσης ενός πουλιού σε απόλυτη ηρεμία. επισεις εγκατέστησαν πρόσφατα κιάλια παρατηρησης .

Αεροδρόμιο Μπελγκοροντ . Λατρεύω αυτό το μέρος για τα συναισθήματα. Απλά κοιτάξτε τους ανθρώπους εν αναμονή της πτήσης ή πριν από την πολυαναμενόμενη συνάντηση με συγγενείς! Τα μάτια των ταξιδιωτών καίγονται, το χαμόγελο δεν αφήνει ποτέ τα πρόσωπά τους. Πόσες θερμές αγκαλιές και δάκρυα ευτυχίας είδαν το αεροδρόμιο! Εδώ οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς. Ίσως γιατί αυτός ο τόπος είναι τόσο ελκυστικός.

Η γέφυρα των εραστών και το πράσινο πάρκο κοντά στο κρατικό πανεπιστήμιο του Μπελγκοροντ , η παιδική χαρά κοντά στο αθλητικό συγκρότημα Σβελτανα Χορκινα Μου αρέσει να περνω το χρόνο μου εδώ το καλοκαίρι! Καθίστε στην άκρη της βρύσης και ακούστε τον ήχο του νερού, για να αισθανθείτε την πλήρη ειρήνη και τη σχέση με τη φύση. Όλα είναι όμορφα εδώ … Κάθε φανάρι, κάθε λουλούδι είναι γοητευτικό με τον δικό του τρόπο. Αυτό το μέρος σας επιτρέπει να ξεχάσετε τα προβλήματα σας , να ταξιδέψετε πίσω σε έναν άλλο κόσμο και να ονειρευτείτε.

Ερχόμαστε στο καφενείο του ντρεσερ με τους φίλους μου κάθε Παρασκευή. περνουμε μια μεγάλη κούπα ζεστης καραμέλας και μιλάμε για ώρες. Γελάμε, ξαναγελαμε χωρις να σκεφτόμαστε τους άλλους. Η ατμόσφαιρα του καφέ είναι ένα σημαντικό συστατικό των ζεστών συναντήσεων. Φροντίστε να ρίξετε μια ματιά!

Αυτά τα μέρη κάνουν το Μπελγκοροντ ιδιαίτερο. Είναι για πάντα στην καρδιά μου.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×