>
H ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

H ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΒΕΡΓΚΟΥΝΟΒΑ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

H ζωή είναι τοσο βαρετή όταν δεν υπάρχει αγώνας

M.Yu. Lermontov

Εμφανίστηκα σε αυτό το σπίτι και αμέσως περικυκλωθηκα από πραγματα σαν εμένα.

Όταν περιβάλλεστε από πραγματα σαν εσάς, δημιουργείται ατμοσφαιρα σύγκρουσης. Αγωνίζεστε για δουλειά, για ένα μέρος κάτω από τον ήλιο και τον δικό σας θαλαμο

Οι μέρες εργασίας μου είναι οι ίδιες, αλλά ενδιαφέρουσες. Μετά από ένα μακρύ Σαββατοκύριακο, με βγάζουν έξω από το καλάθι.

Η οικοδέσποινα στο ένα χέρι μεταφέρει τous θαλαμους μας, και στο άλλο μια τσάντα με τους φίλους και τους εχθρούς μου. Εδώ τα πιο ενδιαφέροντα αρχίζouν : η οικοδέσποινα αρχίζει να πάρει τους θαλάμους μας από καλαθι μη ξεροντας τι συμβαίνει στο άλλο της χέρι. Και εκεί είναι η μεγαλη μάχη. Μετά από όλα, ο καθένας θέλει να κρεμάστει σε ένα σχοινί, να κοιτάξει τους περαστικούς μέσα από το παράθυρο και να μιλήσει με τον θάλαμο του. Ενώ εργάζεστε, δεν βρίσκεστε σε αγορά ψύλλων και έχετε τον δικό σας προσωπικό χώρο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι όταν είστε καταδικασμένοι να ζήσετε σε μια κοινωνία με αλλα πραγματα σαν εσας τα οποια δεν αντεχετε , και ετσι να είναι ολη η ζωή σας.

Από την άλλη πλευρά, κάθε μέρα είναι απρόβλεπτη. Μετά από όλα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα έρθει στο μυαλό αυτών των μικρών ανθρώπων. Ίσως σήμερα θα αποφασίσουν να πλύνουν τα κλινοσκεπάσματα ή ίσως τα ρούχα. Το πιο ενοχλητικό είναι όταν πρεπει να κρατησετε ένα υγρό παιχνίδι. Λυπάμαι παρα πολύ για αυτά που τα κρατανε από το αυτι η από το ποδι.

Επιπλέον, είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς, αυτό συμβαίνει όχι περισσότερο από μία μέρα το μήνα, και μερικές φορές ακόμη λιγότερο.

Συνήθως οι μέρες εργασίας μου και τα σαββατοκύριακα εναλλάσσονται, ποτέ δεν δουλεύω σε δύο βάρδιες. Ακούγεται, φυσικά, καταπληκτικο αν δεν ήταν ένα αλλα εχω μετακινήσεις εργασίας (βάρδιες) για δύο ή τρεις μέρες.

Έχουμε επίσης εκδρομές. Φυσικά, με τous καλύτερous και δυνατούς. Κατ ‘αρχήν, η δουλεια μας δεν είναι διαφορετικη, αλλά πιο δυσκολη. Η δυσκολη δουλεια προερχεται από τους κυριως εχθρούς μας — άνεμο και βροχή. Μετά από αυτές τις διακοπές, αρχίζετε να αγαπάτε το σπίτι σας, το καλάθι σας και τη τσαντα σας ακόμα περισσότερο.

Ετσι ενδιαφερουσα είναι η ζωη μου. Ειμαι ένα μανταλακι.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×