>
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΑΜΠΑΝΟΦ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Την Ημέρα της Ρωσίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σπιτιου της Φιλίας, τα διαβατήρια του πολίτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας παρουσιάστηκαν επίσημα στους 30 καλύτερους φοιτητές της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν! Μεταξύ των πέντε μαθητών από την Mακατσαλακα , ημουν και εγω .

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Υπουργός Παιδείας και Επιστημών της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν Ουμπουπάζιλ Ομάροβα, ο Υπουργός Παιδείας του Νταγκεστάν Κάμιλ Σαϊντόφ, ο Υπουργός Εθνικής Πολιτικής Eνρικ μουσλιμωφ , ο Υπουργός Δικαιοσύνης Καζιμαγκομετ Σεφικουρμπανωφ , ο επικεφαλής της πόλης Μακατσκαλα Σαλμαν Ντανταεφ , ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Επιστήμης, Πολιτισμού, Υποθέσεων Νεολαία, Αθλητισμός και Τουρισμός της Εθνικής Συνέλευσης της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν Μαρατ Παιζουλαεφ ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν Τζαμαμαλ Αλιεφ , εκπρόσωποι του Δημοτικού Επιμελητηρίου και του Υπουργείου Εσωτερικών της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν.

Η συνάντηση εγκαινιάστηκε επίσημα από την Υπουργό Παιδείας και Επιστημών της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν Ουμπουπάζιλ Ομάροβα. Συνεχαρει όλους τους ανθρώπους για ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως η απόκτηση διαβατηρίου ενός Ρώσου πολίτη. Μαζί με τα διαβατήρια, παρουσίασε eπίσης ένα δώρο από το Υπουργείο Παιδείας της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν — το βιβλίο «500 ερωτήσεις και απαντήσεις για το Νταγκεστάν».

Μετά το επίσημο μέρος, έδωσαν το λόγο σε εμάς, στα παιδιά. Ο καθένας συνεχαρει τους παρευρισκόμενους στις διακοπές, μίλησε για τα χόμπι και ευχαρίστησε την ηγεσία της δημοκρατίας για την οργάνωση του εορτασμού. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια αξέχαστη φωτογράφηση.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×