>
ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ CHERNUSHKA

ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ CHERNUSHKA

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΝΑ ΣΕΜΕΝΟΒΑ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στην πόλη Τσερνουσκα κατά την Ημέρα της Πόλης, το κύριο γεγονός ήταν μια εορταστική πομπή στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 15 οργανισμοί και θεσμοί.

Στα γενέθλια της πολης , παρά το κρύο, οι κάτοικοι, ξυπνούν νωρίς το πρωί, βγαίνουν στην κεντρική πλατεία για να επαναφορτίζουν τη διάθεσή τους και χαιρετούν την πολη των γενεθλίων.

Πρόσφατα ημερα της πολης γιορταστηκε σε έναν τόπο πλούσιο σε μαύρο χρυσό. Οι υπάλληλοι της εταιρείας, οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευτικοί των ιδρυμάτων έλαβαν μέρος σε μια παραδοσιακή εκδηλωση Η κάθε ομάδα ηταν ξεχωριστη . Όλοι έβγαλαν τα δικά τους πραγματα τα οποία θα μπορούσαν να πιάσουν το κοινό.

Μετά τον εορτασμό, προετοιμάστηκε ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας εκ των προτέρων για τους κατοικους της Τσερνουσκα. Περιλαμβάνει θεατρικές, φωνητικές και χορευτικές παραστάσεις. Ορισμένες ομάδες κατάφεραν να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να δείξουν τις ικανότητές τους από το θέατρο με έναν τρόπο που δεν μπορεί να μην τονιστεί.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι ταυτόχρονα δούλευαν αλληλεπιδραστικές πλατφόρμες για τα παιδια διαφορετικών ηλικιών. Αυτή η πορεία των γεγονότων τους ευχαρίστησε όλους.

Στη συνέχεια, στις 19:00, οι καλεσμένοι εμφανιστηκαν στη σκηνη , — Η σολιστ από τη φιλαρμονικη της δημοκρατιας της Αντιγεια , Σβετλανα Μιτους και ο τραγουδιστης Ντιμητρι Μπαι , Ακολουθήθηκαν από παιδιά από το Iζευσκ μια ομάδα που ονομάζεται «Καλή διάθεση».

Αργότερα, οι ενήλικες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα προς τιμήν της εκδήλωσης. Πολλοί ευχηθηκαν για τη μικρή τους πατρίδα μεγάλη ανάπτυξη και, κυρίως, ευημερία. Σ`αγαπάμε, Τσερνουσκα !

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×