>
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΜΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΜΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ YNPRESS STIS 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στις αρχές Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό πάρκο πολιτισμού και αναψυχής στη Ριαζανη ένα φεστιβάλ φιλανθρωπίας για παιδιά και οικογένειες με παιδιά «Εθελοντές για τα παιδιά».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της περιφερειακής κοινωνικής εκστρατείας «Εθελοντές για τα παιδιά». Οι διοργανωτές της δράσης ήταν το Κέντρο Πόρων Υποστήριξης Εθελοντών στην Περιφέρεια Ριαζανης και το Πατριοτσεντερ με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτικής Νεολαίας της Περιφέρειας Ριαζανης .

Για τους επισκέπτες της εκδήλωσης, εργάστηκαν 15 διαδραστικές πλατφορμας από κορυφαίους εθελοντικούς οργανισμούς της περιοχής της Ριαζανης . Σε κάθε μία από τις παιδικές πλατφορμες , τα παιδιά θα μπορούσαν να λάβουν ένα δελτίο παιχνιδιών και στη συνέχεια να το ανταλλάξουν με βραβεία ως μέρος της δίκαιης έκθεσης των παιδιών.

Επίσης στο φεστιβάλ, το Κέντρο Πόρων για Υποστήριξη Εθελοντισμού, μαζί με το φιλανθρωπικό ταμείο Προδιεστβο διοργάνωσαν μια φιλανθρωπική εκδήλωση «ΚΑΝΤΟ ΚΑΛΑ — ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ» , Όλα τα ποσά που θα αντληθούν θα διατεθούν για την αγορά ακριβού ακουστικού βοηθήματος για τον δεκαπεντάχρονο Σεργκει στο ίδρυμα φιλανθρωπίας Προδιεστβο . O Σεργκει έχει εγκεφαλική παράλυση και απώλεια ακοής του τέταρτου βαθμού, έτσι περπατά με ακουστικά. Αλλά δεν του ταιριάζουν.

Εκείνοι που δεν ήταν αδιάφοροι για τον Σεργκει sτην Ριαζανη μπορούσαν να αγοράσουν χειροποίητα αντικείμενα στην έκθεση: προϊόντα ξύλου, συλλέκτες ονείρων, σαπούνι, πλεκτά παιχνίδια, κούκλες σχεδιαστών και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, οι κατοικοι της Ριαζανης συμμετείχαν σε αγώνα φιλανθρωπίας.

Πληροφορίες:

Κυβέρνηση της περιφέρειας Ριαζανης

Πρακτορείο ειδήσεων της Ριαζανης

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×