>
«ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΑΣΜΟΥ» ΣTIN ΤΣΙΤΑ

«ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΑΣΜΟΥ» ΣTIN ΤΣΙΤΑ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΛΓΚΟΠΟΛΟΦ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η επιστημονική και εκπαιδευτική δράση «Ανοιχτό Εργαστήριο» πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου στην Τσίτα. Δύο τοποθεσίες οργανώθηκαν: στο κρατικό πανεπιστήμιο Τρανσμπαικαλ και στο “σημείο βρασμού”.

Κατά την άφιξή τους στο καθορισμένο μέρος, οι άνθρωποι συναντήθηκαν με εθελοντές που βοήθησαν καθ ‘όλη τη διάρκεια , αν κάτι ήταν ασαφές. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, όλοι οι συμμετέχοντες ήταν βοηθοί εργαστηρίων, ο χώρος ήταν το εργαστήριο, και οι εθελοντές και οι ηγέτες της δράσης ήταν οι υπεύθυνοι εργαστηρίου, με άλλα λόγια, «αρχηγοι του εργαστηριου «. Τα περιοδικά του εργαστηριου με αναθέσεις και συμπληρωματικά έντυπα για να συμπληρώσουν απαντήσεις δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αμέσως είπωθηκε ότι ο σκοπός της δράσης δεν ήταν να πάρει το υψηλότερο σκορ, αλλά να μάθει κάτι νέο. 30 λεπτά διατέθηκαν για την επίλυση των εργασιων Μετά από αυτό το διάστημα, πραγματοποιήθηκε μια ανάλυση των καθηκόντων, με εξηγήσεις, ώστε οι βοηθοί των εργαστηρίων να μπορέσουν να βρουν άμεσα το αποτέλεσμα τους.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε δύο τοποθεσίες. Μετά το τέλος του θεωρητικού σταδίου, ανάλογα με τον τόπο, πραγματοποιήθηκε το πρακτικό μέρος, το οποίο συνίστατο σε μια χημικη («σημείο βρασμού») ή σε μια φυσική παράσταση «ΤΕΣΛΑ ΣΟΟΥ» (ZabSU). Κατά τη διάρκεια του πρακτικού μέρους, κάθε συμμετέχων στην εκδήλωση μπορούσε όχι μόνο να παρακολουθήσει την κύρια τάξη, αλλά και να δοκιμάσει πολλά για τον εαυτό του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές για τη διεξαγωγή αυτής της επιστημονικής και εκπαιδευτικής εκστρατείας. Τέτοιες εκδηλώσεις συμβάλλουν στην αύξηση του ενδιαφέροντος όλων των τομέων του πληθυσμού για την επιστήμη.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×