>
ΑΡΤ ΜΙΝΤΙΑ ΣΤΟ ONПМ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΑΡΤ ΜΙΝΤΙΑ ΣΤΟ ONПМ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ ΠΛΑΤΟΣΙΝΑ στις 20 Αυγούστου 2019

Θελετε να αποκτήστε επιχορήγηση για εκπαίδευση στο ONПМ; Θελετε να συζητήσετε με διάσημους δημοσιογράφους και να παρακολουθήστε τα μαθήματά τους; Η ευκαιρία αυτή παρουσιάστηκε στους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ μέσων ενημέρωσης της ΑΡΤ ΜΙΝΤΙΑ .

Για πρώτη φορά στη Ρωσία πραγματοποιήθηκε ένα φεστιβάλ νεαρών δημοσιογράφων. Πέρασε στο Οικονομικό και Νομικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας (ONПМ). Παιδιά από 11 περιοχές της χώρας μας ηρθαν στην πρωτεύουσα και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη γιατί είναι απλά αδύνατο να χάσετε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, αλλά τι είναι τόσο σημαντικό σ`αυτό; Η απάντηση είναι απλή: αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τον εαυτό σας ως δημοσιογράφος.Το πρόγραμμα του φεστιβάλ παρουσίασε ένα τεράστιο αριθμό εργαστηρίων που διεξάγονται από δημοφιλείς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς παρουσιαστες, εκδότες, εικονοληπτες και καθηγητές. Όλοι αυτοί είναι επαγγελματιες στην τέχνη τους. Οι ομιλητές μοιράζονταν με τα παιδια ό, τι ξέρουν και μπορούν να κάνουν οι ίδιοι, ακόμα και να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο μαζί. Τα θέματα ηταν πολύ διαφορετικά: από τους κανόνες λήψης και επεξεργασίας και τις επιλογές για τη διατήρηση ενός προφίλ στο Instagram.

Ένα τεράστιο συμπλήρωμα του φεστιβάλ ηταν ότι τα παιδια είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν όχι μόνο με τους συνομηλίκους τους, αλλά και με ανθρώπους που εργάζονται εδώ και καιρό σε αυτόν τον τομέα. Αυτό βοηθησε τα παιδια να βελτιώσouv τις δεξιότητές της επικοινωνίας τους , και το σημαντικότερο — να πάρouv ανεκτίμητες συμβουλές από επαγγελματίες.

Εκτός από την εκπαιδευτική διαδικασία, τα παιδιά πηγαν εκδρομές στον πύργο TV ΟΝΣΤΑΝΚΙΝΟ και στο κατάστρωμα παρατήρησης ενός από τους πύργους της πόλης της Μόσχας , ΜΟΣΧΑ ΣΙΤΥ . Αυτό έγινε για να μην υπερφορτωθούν τα παιδια , να τους δώσουμε μια μικρή ανάπαυλα και την ευκαιρία να πάρουv ένα μεγάλο αριθμό θετικών συναισθημάτων.

Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή, γ ΄αυτο το φεστιβάλ οργανώθηκε από τους διοργανωτές.

Χάρη σε αυτό το φόρουμ, οι μελλοντικοί δημοσιογράφοι έλαβαν πολλές γνώσεις και πολύτιμη εμπειρία. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην εξάσκηση ενός τόσο δύσκολου επαγγέλματος.

Τέτοιου είδους φεστιβάλ θα πρέπει να διεξάγονται όσο το δυνατόν συχνοτερα , έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να μπουν και πάλι στην ατμόσφαιρα που συμβάλλει στην ανάπτυξη τους ως επαγγελματίες.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×