>
ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΒΥΒΟΡΓΚ

ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΒΥΒΟΡΓΚ

Мы и мир

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΛΕΒΕΝΤΕΒΑ | 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Στα μέσα Οκτωβρίου έγινε το πρώτο στάδιο του κύριου τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής της πόλης — «Ρυθμοί της παλιάς πόλης» στο Βίμποργκ.

Η ψυχρή φθινοπωρινή βροχή έτρεχε συνήθως στα πλακόστρωτα δρομάκια μιας μεσαιωνικής πόλης, αλλά οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο «πισίνα » δεν έδωσαν την παραμικρή προσοχή σε αυτό. Το διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Στον ρυθμό της παλιάς πόλης» έχει παραδοσιακά διεξάγεται 12 φορές στο Βίμποργκ.

Στις 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο στάδιο του τουρνουά, το οποίο διοργάνωσε ο σύλλογος «Rhythmix». Αθλητές από την περιοχή του Λένινγκραντ και την Καρελία, τη Λευκορωσία και τη Λετονία, τη Φινλανδία και την Εσθονία, ακόμη και εκπρόσωποι της μακρινής Βραζιλίας, συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα. Συνολικά συμμετείχαν 160 αθλήτριες από 4 έως 16 ετών.

Οι θεατές είδαν τις ασκήσεις χωρίς το αντικείμενο των παιδιών ηλικίας 4-6 ετών. Τα μεγαλύτερα κορίτσια της ομάδας ηλικίας 7 έως 14 ετών πραγματοποίησαν δύο ή τρεις αριθμούς από τους οποίους επέλεξαν, κατέδειξαν την κυριαρχία της μπάλας, του στεφάνου, των κλαμπ ή εκτελούσαν «χωρίς αντικείμενο». Τα πιο όμορφα και συγχρόνως πολύπλοκα προγράμματα με κορδέλες εκτελέστηκαν από κορίτσια.

Εκείνη την ημέρα έπαιξαν 24 σύνολα μετάλλων και μια ευχάριστη έκπληξη από τους διοργανωτές — ένα ταξίδι στην κύρια τάξη του πολλαπλού πρωταθλητή της Ρωσίας, της Ευρώπης και του κόσμου Αλεξάνδρα Σολντατοβα . Το πολυπόθητο πιστοποιητικό πήγε στη Milana Maksimchuk από τη Βίμποργκ και τη Βέρα Κονόπτσαγια, που ήρθε από τη Λευκορωσία. Ένα ειδικό βραβείο αντλήθηκε επίσης από τον διαιτητή διαιτητή Irina Stolyarova, το οποίο παραλήφθηκε από τον Yaroslava Yachmeneva από την Ιεχωρέτσα.

Την επόμενη φορά, οι «Ρυθμοί της Παλιάς Πόλης» θα επισκεφθούν τους τοίχους αυτής της αίθουσας τον Φεβρουάριο, τα κορίτσια θα αγωνιστούν για μετάλλια στο πρωτάθλημα σε ξεχωριστές μορφές.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×