>
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «NEPOSEDI» ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΡΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «NEPOSEDI» ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΡΗ

Мы и мир

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΠΟΒ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 05, 2020

Εκπληξη. Μάγειρας. Επαναλαμβάνω.

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στο στούντιο της Yulia Vysotskaya, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Aviapark στη Μόσχα, διοργανώθηκε μαγειρικό πάρτι με τους μαθητές της μουσικής ομάδας Neposedi. Ο τόπος επισκέφθηκε ειδικός ανταποκριτής για το πρόγραμμα Zvezdomaniya, ηθοποιός και παραγωγός, Vyacheslav Guskov.

Δεν ήταν απλά μια συναρπαστική επίδειξη, η οποία λέει πώς να μαγειρεύει σωστά, νόστιμα και ασυνήθιστα, αλλά ένας διαγωνισμός όπου ο νικητής λαμβάνει πολλά βραβεία και τη φήμη ενός έμπειρου σεφ.

Μεταξύ των συμμετεχόντων στο γαστρονομικό συμβαλλόμενο μέρος ήταν οι ανταποκριτές του προγράμματος Zvezdomaniya, Ivan Starikov και Sergey Filin, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε, ήταν σε θέση όχι μόνο να τραγουδούν δυνατά αλλά και να μαγειρεύουν τέλεια.

«Ναι, αυτό είναι ένα πολύ δροσερό πάρτι. Μαγειρεύω στο σπίτι με τη μητέρα μου, οπότε εξακολουθώ να έχω κάποιες δεξιότητες «, δήλωσε ο Ivan STARIKOV.

Όλα τα αστέρια της ρωσικής επιχείρησης επίδειξης συμφωνούν να εκτελέσουν με την ομάδα Neposedi; Τι μπορούν να παίξουν τα μέλη της μουσικής ομάδας Neposedi offscreen; Ποιο τραγούδι έκαναν οι δημοσιογράφοι για να τραγουδήσουν τον PR διευθυντή της μουσικής ομάδας, Μαρία Λεβιτσέβα; Πολύ σύντομα — στην πύλη Internet YNPRESS θα γνωρίζετε τις απαντήσεις.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×