>
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΘΕΙ Ο ΗΡΩΙ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΘΕΙ Ο ΗΡΩΙ

Мы и мир

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ LEBEDEVA | ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 08, 2020
Πρόσφατα, άνοιξε το «Aviators House » στο Vsevolozhsk. Στο πλαίσιο του παραδοσιακού ταξιδιού στο νεκροταφείο του Piskarevskoye, δάσκαλοι και μαθητές του γυμνασίου μας ήταν από τους πρώτους που επισκέφτηκαν το νέο μουσείο.
Στον σύγχρονο κόσμο, η λέξη «μουσείο» έχει πάψει πολύ να πλήξει την πλήξη, σημάδια «μην αγγίζετε με τα χέρια σας!» και σκονισμένα παράθυρα καταστημάτων. Το Aviators House είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα. Αυτός είναι ο τόπος όπου σχεδόν όλα μπορούν να αγγιχτούν.
Θέλετε να ακούσετε ραδιοφωνικές εγγραφές του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου ή τα απομνημονεύματα στρατιωτικών πιλότων, χωρίς να σπάσετε τη σιωπή της αίθουσας; Θέλετε να δείτε από όλες τις πλευρές ένα 3d μοντέλο ενός μαχητή σε μια οθόνη αφής; Ή «εμφυτεύετε» τον εαυτό σας σε φωτογραφία στυλ της δεκαετίας του ’40; Ή να παίξετε μια αεροπορική μάχη; Ανετα! Το Aviators House είναι εξοπλισμένο κυριολεκτικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με πολλά διαδραστικά πάνελ, οθόνες. Όλα έγιναν έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα και πολύ ενδιαφέροντα να μεταδίδουν πληροφορίες, να λένε στους επισκέπτες τη δύσκολη ιστορία του πολέμου.
Φυσικά, υπάρχουν εκθέματα πίσω από το γυαλί σε αυτό το μουσείο. Για παράδειγμα, τα ορυχεία αέρα, εντυπωσιακά σε μέγεθος. Λίγο πιο πέρα, στην επόμενη αίθουσα, ένα κομμάτι του δωματίου του Aviators House αναπαράχθηκε ακριβώς. Στην είσοδο των μεγάλων κιβωτίων παρουσιάζονται εκπληκτικά φυσικά γλυπτά. Είναι αδύνατο να τους αποκαλούν μανεκέν.
Ίσως η εξωτερική όψη του μουσείου να μην σας εντυπωσιάσει: μια έρημη αυλή με κιόσκια εξόδου που βρίσκονται ακόμα υπό κατασκευή και κάποια περίεργη κατασκευή επανατυλιγμένη με πολυαιθυλένιο, πιθανότατα αυτό σύντομα θα είναι ένα μεγάλο μοντέλο αεροπλάνου. Αλλά αυτό είναι μόνο για τώρα. Σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να επισκεφτείτε αυτό το ασυνήθιστο μουσείο.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×