>
ΣΤΗΝ ROBOSPORT ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΤΗΝ ROBOSPORT ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ!

Мы и мир

Μαξιμ ΣΜΑΚΩΒ | ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 21, 2020

Μπορείτε να κάνετε ήδη το robosport και να έχετε αποτελέσματα αν είστε μόλις 6 ετών; Μπορείς!

Στις 18 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε σε Τσελιαμπίνσκ ένας περιφερειακός προκριματικός γύρος για να συμμετάσχει στο Πανρωσικό Πρωτάθλημα «ΠΡΩΤΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΩΣΙΑΣ». 18 ομάδες από διάφορες πόλεις της περιοχής Τσελιάμπινσκ έλαβαν μέρος σε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Τα παιδιά 6-9 ετών παρουσίασαν τα έργα τους. Τα θέματα των έργων ήταν διαφορετικά: οικολογία, έξυπνος κήπος και πάρκα για παιδιά. Υπήρχαν ακόμη σχέδια εγκαταστάσεων παραγωγής.

Οι αδελφές Aleksandrov μόλις πρόσφατα γύρισαν 6 χρονών. Παρουσίασαν ένα σχέδιο παιδικής χαράς στην ακτή της δεξαμενής νερού. «Έφτασες αυτό το έργο στον εαυτό σου;», ρωτώ τα κορίτσια. «Ναι, εμείς το εφευρέσαμε για μια ολόκληρη εβδομάδα και τη συλλέξαμε σε μια μέρα», εξηγούν οι μικρές αδελφές. Χαίρομαι που βλέπω ότι οι αδελφές Αλεξανδράφ έλαβαν τα διπλώματα των νικητών κατά την τελετή απονομής των βραβείων.

Σε 98 χώρες, λειτουργεί η Πρώτη κατεύθυνση, η οποία είναι ένα διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα και έχει περισσότερους από 445.000 συμμετέχοντες. Τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα προγράμματα:

• FIRST® LEGO® LEAGUE JUNIOR (ηλικίας 6-9 ετών).

• FIRST® LEGO® LEAGUE (10-16 ετών).

• AutoNet 10+ (Πρόγραμμα «Ρομποτική»).

Αν τα παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά και ανταγωνιστικά γεγονότα της ΠΡΩΤΗΣ κατεύθυνσης, τότε αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη, η πολυδιαχείριση και η επίλυση προβλημάτων χρησιμοποιώντας μη τυποποιημένες μεθόδους και την ομαδική εργασία. Με τον ανταγωνισμό, τα παιδιά αναπτύσσουν ζωτικές ικανότητες. Εντυπωσιακές ευκαιρίες ανάπτυξης ανοίγουν μπροστά τους.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×