>
Γνωρίστε: Πολυεθνική Ρωσία!

Γνωρίστε: Πολυεθνική Ρωσία!

Мы и мир

ΑΠΟ SERGEY BELNIKOV | 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Ρωσία είναι μια πολυεθνική χώρα και κάθε έθνος και οι παραδόσεις του πρέπει να γίνονται σεβαστές. Ως εκ τούτου, το σχολείο μας φιλοξενεί εδώ και πολλά χρόνια ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στους λαούς που ζουν στη Ρωσία. Αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Οι τάξεις προετοιμάζονται για το φεστιβάλ για αρκετές εβδομάδες. Κάθε ομάδα είχε τους δικούς της ανθρώπους και το καθήκον ήταν το ίδιο για όλους: να δείξει τα έθιμα, τις παραδόσεις και τα χαρακτηριστικά του. Κάποιος μπόρεσε να το μεταφέρει σε παραμύθι, χορό ή σε skit, μερικοί αντιμετώπισαν την κριτική επιτροπή με εθνικά πιάτα. Από τις εθνικότητες υπήρχαν άνθρωποι από Κομί, Βόγκουλς, Ουκρανοί, Ουδούρτς, Έλληνες, Τουρκμενείς, Γιακούτς, Ρώσους, Βούλγαροι, Καζακους και Κινέζους.

Το αρχικό στάδιο της εκδήλωσης ήταν η δημιουργία αφισών. Κάθε τάξη έπρεπε να κάνει μια αφίσα για τους ανθρώπους της και να δείξει τις παραδόσεις της. Μετά το άνοιγμα του φεστιβάλ ξεκίνησε η ανταμοιβή για ζωγραφισμένες αφίσες. Κλάσεις που εκτελούνται σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Κάποιος παρουσίασε το ακροατήριο στους ανθρώπους τους, παρουσιάζοντας μικρές σκηνές: παραμύθια και πεποιθήσεις.

Μερικοί μαθητές μπόρεσαν να ανακαλύψουν τις παραδόσεις της εθνικότητάς τους μέσω του χορού. Επίσης, υπήρχαν μερικές παραδοσιακές απολαύσεις. Στα τραπέζια της κριτικής επιτροπής υπήρχαν μαγειρευτά και ένα ψωμί. Φωτεινά κοστούμια, χαμόγελα παιδιών — τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Οι περισσότεροι μαθητές δεν φανταζόταν καν πόσα λαοί ζουν στη χώρα τους. Νομίζω ότι το έργο του φεστιβάλ ολοκληρώθηκε, διότι μετά από όλα αυτά που συνέβησαν συνειδητοποιείτε αμέσως ότι η φιλία μας είναι η ενότητά μας!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα βραβείο και μια κοινή φωτογραφία όλων των συμμετεχόντων. Ο διευθυντής της σχολής, Tatyana Mikhailovna Zaostrovnykh, επαίνεσε όλους όσους συμμετείχαν και εισήγαγε το ακροατήριο και τη κριτική επιτροπή στους λαούς που κατοικούν στη μεγάλη μας πολυεθνική Ρωσία.

Το αποτέλεσμα ήταν ένας πραγματικός στρογγυλός χορός εντυπώσεων.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×