>
ΈΝΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΕΊΝΑΙ ΨΈΜΑ ΑΛΛΆ ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΜΈΣΑ

ΈΝΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΕΊΝΑΙ ΨΈΜΑ ΑΛΛΆ ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΜΈΣΑ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΑΠΌ ILYA LOBOV ΣΤΙΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Σήμερα στην «Κατοικία του Snow Maiden» ήταν ένα άλλο παιχνίδι της Πρωτοχρονιάς «το όνειρο του χιονιού του Stepan Timofeevich.» Δεκάδες οικογένειες απο Kostroma αποφάσισαν να ευχαριστήσουν τα παιδιά με μια συνάντηση με το ρωσικό Snow Maiden και ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του παραμύθι της Πρωτοχρονιάς.

Και το παραμύθι σήμερα, πράγματι, ήταν ασυνήθιστο. Είχε τα πάντα: η πραγματική ιστορία τou γάτou Stepan — ένας ζωντανός κάτοικος της Κατοικίας, ο οποίος ήρθε εδώ πριν από έξι χρόνια και βρήκε ένα σπίτι στin «Ακαδημία των χιονιατικων θαυμάτων «, ένα φανταστικό «χρονοδιάγραμμα», ένα ταξίδι στις εποχές και πολλή μουσικη, τραγούδια και χορούς.

Η παράσταση ξεκίνησε πολύ ασυνήθιστα: o γάτος Στεφάν Τιμοφιεβιτς ζει σε μια νεράιδα, kαι αυτός είναι έτοιμos να πει ένα παραμύθι της Πρωτοχρονιάς. Αλλά το πρόβλημα είναι: το σπίτι ξαφνικά αποδείχθηκε άδειο. Οι ακαδημαϊκοί αναζητούν τον γάτo, o οποίos μπορεί να βρεθεί, αλλά μόνο αν κοιμηθούν αυτοί .

Κάθε ένας από τους ακαδημαϊκούς πέφτει σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή του έτους. Αλλά δεν υπάρχει Στεπάν Τιμοφιεβιτς. Κάθε φορά του χρόνου παρουσιάζει στο ακροατήριο μια μικροσκοπική εικόνα μιας από τις πτυχές της κοινωνίας. Το φθινόπωρο βρισκόμαστε σε μια βιβλιοθήκη όπου μπορείτε να διαβάσετε βιβλία, αλλά οι χαρακτήρες του έτους είναι τα αφεντικά εδώ — Ποντίκια που προσπαθούν να «δοκιμάσουν βιβλία διαφορετικών ειδών».

Το χειμώνα, ο ακαδημαϊκός Skorenka ήρθε σε αδέσποτα ζώα. Κάθε ζώο, χάρη στις επιστολές που έλαβαν τα παιδιά, βρήκε ιδιοκτήτες φροντίδας.

O ακαδημαϊκός Glavniy την άνοιξη είπε το μυστικό τou γάτou του Στάπαν: η αγάπη να κοιτάζει το φεγγάρι, στην οποία, ίσως, το αντικείμενο της αγάπης τou ζει.

H ακαδημαϊκός Vestochka στο όνειρό της βρέθηκε στο καλοκαίρι. Εδώ οι άντρες διασώθηκαν με πνιγμό, συμμετείχαν στην κωπηλασία στην βάρκα Kostroma και κολύμπησαν με κύμα.

Αλλά η ίντριγκα της παράστασης ήταν εκείνη τη στιγμή ο Stepan Timofeyevich, o οποίος … Όχι, δεν θα ξεκινήσω να αποκαλύψω το «ποιο ενδιαφέρον » των ιδεών του κύριου σκηνοθέτη της παράστασης. Τα εμπρηστικά τραγούδια και οι χοροί ήταν όταν εμφανίστηκαν στην αίθουσα Snow Maiden και στη συνέχεια ο Άγιος Βασίλης.

Λοιπόν, ένα παραμύθι είναι ένα ψέμα, αλλά μια υπαινιγμός σε αυτό … Ας ελπίσουμε ότι σήμερα τα παιδιά και οι ενήλικες θα γίνουν πιο ευγενικοί και πιο προσεκτικοί σε όσους που βρίσκονται κοντά τους και χρειάζονται τη φροντίδα τους. Αυτό πρέπει να συμβεί ήδη στην πραγματική ζωή, και όχι σε ένα όνειρο νεράιδων!

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×