>
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Мы и мир


Aπο την Ελίζαμπεθ Τρετυάκοβα | 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Υποστήριξη — 7 γράμματα. Τα γράμματα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή καθενός από εμάς. Χωρίς αυτό, δεν μπορούμε να φανταστούμε τον εαυτό μας σε αυτόν τον σκληρό κόσμο. Ο καθένας χρειάζεται υποστήριξη. Αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν πρέπει να είναι απλά μια λέξη των 7 λέξεων, αλλά κάτι περισσότερο.

Σχετικά πρόσφατα, συνειδητοποίησα ότι η επιθυμία μου για εργασία εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον έπαινο και την υποστήριξη από τους άλλους.

Προηγουμένως, αυτό δεν συμβαίνει με μένα. Δεν ξέρω με τι όλα αυτά συνδέονται, αλλά συνειδητοποίησα ένα πράγμα που μέχρι που μου λένε «Καλά!» ή «Θα πετύχετε!», δεν θα έχω ιδιαίτερη επιθυμία να εργαστώ.

Η ανατροφοδότηση είναι σημαντική για μένα, η ανατροφοδότηση από τους άλλους είναι σημαντική για μένα. Αν δεν βλέπω ούτε το ένα ούτε το άλλο, τότε μπορώ να απομακρυνθώ από αυτό που έκανα. Αυτό μπορεί να είναι τόσο η φωτογράφηση και η εγγραφή υλικών.

Η υποστήριξή μου από συγγενείς και ανθρώπους κοντά μου είναι ιδιαίτερα πολύτιμη.

Ναι, ίσως τώρα νομίζετε ότι είμαι «πρωταγωνιστής» κλπ. Αλλά όχι. Πιστεύω ότι ο καθένας χρειάζεται υποστήριξη, γιατί πρώτα απ ‘όλα είναι η υποστήριξη που ενθαρρύνει και ενθαρρύνει τη δράση.

Ένα καλό παράδειγμα για μένα είναι η Artek. Χάρη στους άντρες και τους αγαπημένους συμβούλους (@ olya28 και @ solovey73) που υποστήριζαν και ήταν πάντα εκεί, δούλευα. Ήθελα να εργαστώ για το αποτέλεσμα. Ήθελα να γράψω υλικά υψηλής ποιότητας, να γοητεύω φωτογραφίες και να δημιουργώ ενδιαφέρουσες θέσεις. Και το έκανα.

Προς το παρόν, θέλω να ενεργήσω και σε καμία περίπτωση να μην μείνω ακίνητος. Αποφάσισα για τον εαυτό μου να πάρω μια κάρτα τύπου από την Ynpress για να γίνω δημοσιογράφος, να γράψω αρκετές ενδιαφέρουσες θέσεις (ναι, θα βρω το χρόνο!) Και να δημιουργήσω υλικά υψηλής ποιότητας με θέμα «Immersion Media στο Yuzhnouralsk «.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×