>
ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ?

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ?

Мы и мир

ΓΡΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΟΝΑ ΤΕΠΛΗΧ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο κοροναϊός οργίζει στον κόσμο. Οι αρχές προσπαθούν να μειώσουν την εξάπλωση της λοίμωξης, τα ιδρύματα κλείνουν και να στους ανθρώπους προτείνουν τη διαμονή τους στο σπίτι. Μήπως αυτό έχει νόημα;

Οι χρήστες της VKontakte απάντησαν σε αυτήν την ερώτηση. Από τους 170 ερωτηθέντες, το 25% αντιτίθεται στην καραντίνα. Τα υπόλοιπα πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο. Είναι πιθανό ότι κάποιοι βλεπουν την ανάγκη για απομόνωση ως ευκαιρία για να ξεκουραστουν.

Ο κοροναϊός μεταδίδεται μέσω σταγονιδίων αφής, σκόνης και αερομεταφερόμενων σταγονιδίων. Δηλαδή, σε επαφή με δυνητικά μολυσμένα, είναι εύκολο να μολυνθεί. Με ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων, ο κίνδυνος αυξάνεται. Εδώ, και ιατρικές μάσκες δεν δεν θα βοιθησουν.

Ο ιός είναι ύπουλος και δεν εκδηλώνεται εντός 1-14 ημερών μετά τη μόλυνση. Αλλά ένα μολυσμένο άτομο μπορεί ήδη να διαδώσει τη μόλυνση. Ως εκ τούτου, το επιχείρημα: «Δεν έχουμε ούτε ένα άρρωστο άτομο» δεν είναι ένας λόγος για την κατάργηση της αυτο-απομόνωσης.

Η καραντίνα δύο εβδομάδων αποτελεί σημαντική και εύλογη προφύλαξη. Εάν κάθε άτομο σκέφτεται για την υγεία του και μένει στο σπίτι για μερικές εβδομάδες, ο αριθμός των μολυσμένων ανθρώπων θα μειωθεί, επομένως, η πιθανή θνησιμότητα θα μειωθεί επίσης.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×