>
ΦΡΟΝΤΙΔΑ!

ΦΡΟΝΤΙΔΑ!

Мы и мир

ΑΠΟ ΤΗΝ ΊΛΙΑ ΛΟΜΠΟΦ| 03 Απριλίου 2020

Οι περίπλοκες περίοδοι ενθαρρύνουν ένα άτομο να αποδείξει τις ικανότητες, τις δεξιότητές του και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Οι περίπλοκες περίοδοι είναι πάντα μια δοκιμή. Η δοκιμασία της ανθρωπότητας και η εκδήλωση της ικανότητας να είσαι ο εαυτός σου. Κάποιος μπορεί να αρέσει ή να αγνοεί τον εθελοντισμό, αλλά όταν έρχονται δύσκολες στιγμές, όλοι δείχνουν ποιος είναι. Μπορείτε να πάτε αμέσως και να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα ως εθελοντής «ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ» και να λάβουν καθήκοντα για να βοηθήσει τους απλούς συνταξιούχους. Ή μπορείτε απλά να βοηθήσετε την οικογένειά σας και τους γείτονές σας.

Σήμερα, κανένας άνθρωπος δεν είναι ορατός από το παράθυρό μου. Πιθανώς, αυτή είναι μια αντίδραση στο θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας Κοστρομα που πέθανε χθες σε ένα νοσοκομείο με μια μη επιβεβαιωμένη διάγνωση κοροναϊών στη Μόσχα μέχρι στιγμής. Ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν θα είναι οι ίδιοι όπως και πριν.

Ο μεγαλύτερος αδελφός μου δεν μπορεί μόνο να ράψει, αλλά και να κεντήσει. Τα μαθήματά μου στα μαθήματα τεχνολογίας ράψιμου για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων ραπτικής κατέβηκαν μόνο σε ένα γοητευτικό χαμόγελο προς την κατεύθυνση του συμμαθητή μου και μια διπλή ραφή εμφανίστηκε στην εργασία μου αμέσως με έναν «μαγικό τρόπο». Η αυτοαπομόνωση με ώθησε να κάνω ράψιμο. Νομίζω ότι μαντέψατε ότι είχα προσπαθήσει να ράψω μάσκες μίας χρήσης.

Στην αρχή της «περιόδου πανικού», η μητέρα μου, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχαν ιατρικές μάσκες, αγόρασε αρκετούς φαρδύς επίδεσμοι στο σούπερ μάρκετ. Μόνο τώρα κατάλαβα γιατί.

Έχοντας τραβήξει ένα φαρδύ επίδεσμο, άρχισα να ράβω (αυτό είναι πολύ υπερβολικό) την πρώτη μου μάσκα στη ζωή μου. Γιατί; Είδα ότι οι συμπατριώτες μου στην αυτο-απομόνωση ασχολούνταν με ένα χρήσιμο πράγμα — έραβαν μάσκες για τον εαυτό τους και για τους γείτονες. Επίσης, αποφάσισα να συνεχίσω. Η ασφάλεια δεν είναι μόνο για σας τώρα. Τώρα είστε υπεύθυνος για όλους. Και όλοι είναι υπεύθυνοι για εσάς.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×