>
ΔΙΣΚΟΛΙ ΕΠΙΛΟΓΉ Ή ΝΈΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ;

ΔΙΣΚΟΛΙ ΕΠΙΛΟΓΉ Ή ΝΈΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ;

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΑΠΟ ΣΟΦΊΑ 09 Απριλίου 2020

Πριν από 10 χρόνια, η χορογραφία μπήκε σταθερά στη ζωή μου. Ερωτεύτηκα αυτήν την μορφή τέχνης με όλη μου την καρδιά. Η σφαίρα των μέσων στη ζωή μου εμφανίστηκε πριν από 5 χρόνια … Από τότε δεν έχω χωρίσει με αυτό και προσπαθώ συνεχώς κάτι νέο.

«Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τομείς δραστηριότητας! Τι θα επιλέξετε για το μέλλον σας; — Ακούω μερικές φορές μια τέτοια ερώτηση. Δεν βλέπω αντιφάσεις. «Τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και η χορογραφία!» — η απάντησή μου είναι.

Οι γνώσεις και οι δεξιότητες στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης ανοίγουν περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη σε κάθε είδος τέχνης. Διαφωτίστε, ενημερώστε, εκπαιδεύστε, εμπλακείτε, εμπνεύστε — και όλα αυτά θα είναι δυνατά με την εξειδίκευση της τεχνολογίας των μέσων.

Δυστυχώς, οι σύγχρονοι δημοσιογράφοι, που δεν είναι βαθιά βυθισμένοι στο θέμα, συχνά διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Δεν ξέρετε πλέον με σιγουριά τι να πιστέψετε και τι όχι.

Ο χορός είναι μια υπέροχη σύνθετη μορφή τέχνης που αποκαλύπτεται με την εμπειρία και την ηλικία ενός χορευτή ή χορογράφου. Πολλοί μιλούν γι ‘αυτό, αλλά κανείς δεν θα μιλήσει καλύτερα από έναν επαγγελματία. Αυτό το άτομο που έχει ήδη αντιμετωπίσει δυσκολίες, χαρές, επιτεύγματα, προσωπικές ανακαλύψεις και έχει φτάσει από το μηδέν σε αυτό το επίπεδο.

Πιστεύω ότι στον σύγχρονο κόσμο η αποστολή ενός ατόμου που έχει γίνει όπως είναι ή αναπτύσσεται στο επάγγελμα είναι να μοιραστεί προσωπικά τις γνώσεις και την εμπειρία και να εμπνεύσει τους ανθρώπους από τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει όχι μόνο να γνωρίζετε καλά τον χορό, αλλά και να έχετε δεξιότητες επικοινωνίας, γνώσεις λέξεων, τεχνολογίες Διαδικτύου, βασικές αρχές μάρκετινγκ, τεχνολογίες εγγραφής βίντεο και φωτογραφιών.

Για παράδειγμα, σήμερα, η μάθηση ξεπερνά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα στούντιο χορού. Μπορείτε να μιλήσετε για τη βιομηχανική και την ανατομία του χορού, να μοιραστείτε αποτελεσματικές ασκήσεις για να προετοιμάσετε το σώμα σε κοινωνικά δίκτυα ή σε άλλα διαδικτυακά κανάλια.

Με τη βοήθεια νέων τεχνολογιών, η λήψη βίντεο και φωτογραφιών μπορεί να αποκαλύψει την ομορφιά του χορού από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Για πάνω από 100 χρόνια, οι λάτρεις του χορού μπερδεύτηκαν από το πρόβλημα της οπτικής ηχογράφησης της αόριστης ομορφιάς.

Τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι ένας άλλος τρόπος συμμετοχής. Σήμερα είναι πραγματικότητα. Και είναι ωραίο ότι οι γκουρού από το επάγγελμα όχι μόνο αξιολογούν τους συμμετέχοντες, αλλά επίσης σχολιάζουν και μοιράζονται συμβουλές.

Η κορυφή των ονείρων μου είναι μια ταινία μεγάλου μήκους για το χορό!

Με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να συνδέσω τους δύο τομείς της ζωής μου. Να Δείξω στους ανθρώπους ομορφιά και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×