>
«ΚΑΝΤΕ ΧΑΡΙ ΕΑΝ ΤΟ ΗΛΙΟ ΛΑΜΠΕΙΤΑΙ!»

«ΚΑΝΤΕ ΧΑΡΙ ΕΑΝ ΤΟ ΗΛΙΟ ΛΑΜΠΕΙΤΑΙ!»

Мы и мир

ΑΠΟ JANA LIUTAYA | 12 Μαΐου 2020

Ποιος είναι ένας καλλιτέχνης μετάλλων; Γιατί μπορεί να ονομαστεί δημιουργός; Γνωρίζετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις;

Ένας μεταλλικός καλλιτέχνης είναι ένα άτομο που κάνει την τέχνη από συνηθισμένο ατσάλι ή σίδερο! Αυτό το επάγγελμα θεωρείται ασυνήθιστο. Σήμερα, υπάρχουν μόνο λίγοι καλλιτέχνες μετάλλων, επειδή το έργο είναι δύσκολο και δύσκολο. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να αναλάβουν αυτό το δύσκολο βάρος.

Θα θέλαμε να σας πούμε για τους Vyacheslav και Pavel — καλλιτέχνες μετάλλων. Άνοιξαν το δικό τους στούντιο, το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης στην οδό Kurskaya 28/32. Ήταν το αγαπημένο τους όνειρο. Τώρα το στούντιο είναι καλά εξοπλισμένο. Αυτό είναι όπου ένα συνηθισμένο μεταλλικό ραβδί μετατρέπεται σε καλλιτεχνικό στοιχείο.

Ο Vyacheslav είναι ένας ταλαντούχος και περιζήτητος δάσκαλος. Μαζί με τον φίλο και τον σύντροφό του Pavel, αναλαμβάνουν την πιο δύσκολη δουλειά, την οποία ακόμη και οι έμπειροι δάσκαλοι αρνούνται. Το έργο ενός καλλιτέχνη μετάλλων απαιτεί πολύ μεγάλη ικανότητα!

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×