>
ΜΙΚΡΌ KΟΜΑΤΙ TΙΣ ΕΥΤΥΧΊΑΣ

ΜΙΚΡΌ KΟΜΑΤΙ TΙΣ ΕΥΤΥΧΊΑΣ

Мы и мир

ΓΡΑΜΕΝΟ AΠΟ ANNA ΡAZINΚΟΒΑ στης 23 Μαΐου 2020

Η σύγχρονη γενιά σκέφτεται όλο και λιγότερο για καλές και ελεήμονες πράξεις.. Ο καθένας σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τiν ψυχή του. Και λυπάμαι πολύ που ο κόσμος μας είναι γεμάτος εγωισμό και υποκρισία, γιατί είναι το καλό που μας εκπαιδεύει και μας κάνει καλύτερους.

Από την παιδική ηλικία, ονειρευόμουν έναν δασύτριχο φίλο με τον οποίο θα έπαιζα, περπατούσα και κοιμόμουν. Οι γονείς μου δεν μου επέτρεψαν να πάρω σκύλο για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί αυτή είναι μια μεγάλη ευθύνη που δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Όμως, όταν μεγάλωσα , μπόρεσα να αποδείξω το αντίθετο.

Η αναζήτηση για αυτό το θαύμα δεν κράτησε πολύ. Βρήκαμε μια διαφήμιση στο Διαδίκτυο, επικοινωνήσαμε με έναν εθελοντή και κλείσαμε ραντεβού. Δύο μέρες αργότερα, πιγα στο σπίτι του επιμελητή, όπου με περίμενε ο νέος μου φίλος. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, είδα ένα μικρό, τρέμουλο κομμάτι ευτυχίας, που με κοίταξε με λυπημένα μάτια. Πήρα το κουτάβι στην αγκαλιά μου, το αγκάλιασα σφιχτά, το φίλησα στη μύτη και το πήρα σπίτι μου χωρίς καμιά αμφιβολία.

Η Ζεμφίρα δεν άφησε κανέναν να την πλησιάζει για πολύ καιρό . Φοβόταν ότι θα την χτυπούσαν ξανά και θα προσπαθούσαν να τη σκοτώσουν. Ως εκ τούτου, η Ζεμφίρα έκρυψε στη γωνία, έκρυψε πίσω από το ψυγείο, έτρεξε μακριά μου, έφαγε λίγο και δεν κοιμόταν καλά. Αλλά σταδιακά άρχισε να συνηθίζει στο καινούργιο σπίτι και σε εμάς. Συνειδητοποίησει ότι κανείς εδώ δεν θα την προσβάλλει, αλλά, αντίθετα, θα την προστατεύει και θα δώσει αγάπη, στοργή και ζεστασιά.

Τώρα η Zεμφιρα αισθάνεται υπέροχη. Περπατάει στο δρόμο, παίζει με άλλα σκυλιά και κολυμπά σε μια ζεστή αγκαλιά. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που αυτό το κομμάτι της ευτυχίας ζει τώρα στο σπίτι μου, γιατί μου φέρνει μεγάλη χαρά, αυξάνει τη διάθεσή μου και κάνει τη ζωή μου ευτυχισμένη.

Η ψυχή κάθε ατόμου χαίρεται όταν αυτός κάνει καλό σε άλλον.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×