>
ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΚΤΌΣ ΣΥΝΔΈΣΕΙΣ !

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΚΤΌΣ ΣΥΝΔΈΣΕΙΣ !

Мы и мир

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΈΛ ΣΑΜΠΑΝΟΦ | 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Όλη η χώρα γιόρτασε την Ημέρα της Ρωσίας! Στο Νταγκεστάν, γιορτάστηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

Όλα τα κρατικά ιδρύματα κρέμασαν ρωσικές σημαίες στα παράθυρα. Προσωπικές συναυλίες από το παράθυρο διοργανώθηκαν για βετεράνους πολέμου, ο επικεφαλής της δημοκρατίας, Βλαντιμίρ Βασιλίεφ, συγχαίρει τους κατοίκους από μια από τις αυλές της Μαχαχκάλα, τη μεγαλύτερη σημαία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια του Βόρειου Καυκάσου, που αναπτύχθηκε στον αμμόλοφο Sary-Kum. ! Συμμετείχα στο ξετύλιγμα της σημαίας.

Από τις 15 Ιουνίου το πρώτο στάδιο των περιορισμών έχει ήδη αρθεί στο Νταγκεστάν. Όλη την άνοιξη, οι Νταγκεστάνοι, όπως όλοι οι Ρώσοι, κάθονταν στο σπίτι: όλα τα πάρκα και τα αποθέματα έκλεισαν για καραντίνα. Και τώρα, ο αμμόλοφος του Sary-Kum συναντά ξανά τους καλεσμένους. Όλοι οι συμμετέχοντες στην αρχή ανέβηκαν στο υψηλότερο σημείο του αμμόλοφου κατά μήκος της σκάλας. Μερικές φορές οι σκάλες εξαφανίστηκαν στην άμμο — και διήρκεσε 20 λεπτά σε ζεστό καιρό!

Εδώ είμαστε. Οι συμμετέχοντες άρχισαν να ξεδιπλώνουν 1000 τετραγωνικά μέτρα σημαίας. Κάτω από τον ρώσικο ύμνο, η σημαία απλώθηκε επίσημα. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία quadrocopter, μπορεί κανείς να δει τη σημαία από ψηλά.

Στη δράση συμμετείχαν ακτιβιστές του κινήματος ONF, «Εθελοντές της Δημοκρατίας», καθώς και καλλιτέχνες του συνόλου «Lezginka».

Μετά από αυτό, οι «Εθελοντές της Νίκης» και οι καλλιτέχνες της σκηνής του Νταγκεστάν συγχαίρουν τους βετεράνους του πολέμου για αυτές τις διακοπές! Καλές διακοπές, φίλοι!του πολέμου για αυτές τις διακοπές! Καλές διακοπές, φίλοι!

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×