>
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ

Мы и мир

ΑΠΟ ΤΑΤΙΑΝΑ ILYICHEVA | 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το να παίζετε αθλήματα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες ενός υγιούς σώματος, επομένως ακτιβιστές των μέσων μαζικής ενημέρωσης «12 καναλιών» συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες προπονήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πρώτο γυμναστήριο της πόλης «Monolith» του Novokuibyshevsk.

Το «Monolith» είναι το πρώτο πολυλειτουργικό γυμναστήριο στο Novokuybyshevsk, που εργάζεται με βάση την αρχή της πλήρους πρόσβασης. Το «Monolith» παρουσιάζει όλους τους πιο σχετικούς τύπους ομαδικής και ατομικής προπόνησης: από crossfit και MMA έως αερόμπικ και γιόγκα στις αιώρες. Ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει τον εαυτό του σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς, ανεξάρτητα από το ποιος είστε — ένας έμπειρος αθλητής ή ένα άτομο που αποφάσισε να έρθει στο γυμναστήριο. Το «σωστό» γυμναστήριο δεν είναι απαραιτήτως ξεπερασμένο προσομοιωτή και σκουριασμένο μπαρ του περασμένου αιώνα. «Σας είμαστε ευγνώμονες για κάθε ώρα που περνάτε στην αίθουσα προπόνησής μας και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε αυτή η ώρα να μην χαθεί», λένε οι εκπαιδευτές του γυμναστηρίου. Ένας από τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές είναι ο Alexander Zigolenko. Η επαγγελματική του εμπειρία είναι 17 χρόνια. Τα νεαρά στελέχη προσφέρουν επίσης εξαιρετικές προπονήσεις. Έτσι, για παράδειγμα, ο Aramais Vanyan εργάζεται στο Monolith για περίπου 5 χρόνια. Η Karina Kasyanova είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής αεροδυναμικής γιόγκα. Εκπαιδεύεται από το 2005.

«Μπορείς να πεις ότι έχεις κακή γενετική, κακό μεταβολισμό ή μπορείς να αρχίσεις να δουλεύεις, να θέτεις έναν στόχο και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Σε αυτήν την περίπτωση, σίγουρα θα πετύχετε »- είπε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×