>
TA «ΑΣΤΕΡΙΑ» ΑΠΟ NΕΦΤΕΡΓΚΟΚΣ KEΡΒΙΣΑΝ ΚΑΖΑN !

TA «ΑΣΤΕΡΙΑ» ΑΠΟ NΕΦΤΕΡΓΚΟΚΣ KEΡΒΙΣΑΝ ΚΑΖΑN !

Мы и мир

ΓΡΑΜΕΝΟ AΠΟ ΒΑΡΒΆΡΑ ΙΓΚΟΡΕΒΝΑ KΝΙΑΖΕΒΑ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
Από την 1η Μαΐου έως τις 3 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Καζάν ο διεθνής διαγωνισμός και φεστιβάλ Art Voyage, στο οποίο συμμετείχαν σολίστ των παραδειγματικών φωνητικών ομάδων “βήματα στα αστρα» και του χορογραφικού στούντιο “Serpantin”.
Είμαι μέλος και των δύο ομάδων. Και θα σας πω πώς πήγε το φεστιβάλ.
Τα παιδιά μας κατέκτησαν αμέσως το κοινό με μια εμπρηστική επαγγελματική κάρτα σε στυλ ροκ εν ρολ κατά την έναρξη του διαγωνισμού, ακούγοντας το εκκωφαντικό χειροκρότημα.
Σε ανταγωνιστικές οντισιόν, κριθήκαμε από μια κριτική επιτροπή από τη Μόσχα και τον Καζάν, η οποία περιελάμβανε κορυφαίους δασκάλους, αναπληρωτές καθηγητές και καθηγητές πανεπιστημίων, αξιότιμους καλλιτέχνες σε δεξιότητες φωνητικών, χορού, σκηνής και θεάτρου.
Περισσότεροι από 1.500 συμμετέχοντες από διάφορα μέρη της Ρωσίας και το κοντινό εξωτερικό έδειξαν τις δεξιότητές τους σε φωνητικά, χορογραφία και άλλες μορφές τέχνης. Μερικοί συμμετείχαν σε αρκετές υποψηφιότητες. Ανάμεσά τους ειμουν και εγώ. Υπήρχε χρόνος για ξεκούραση και γνωριμία με τον πολιτισμό της πόλης. Μαζί με τους δασκάλους και τους γονείς, επισκεφθήκαμε το Κρεμλίνο του Καζάν, τον καταρράκτη Syuyumbike και το τζαμί Kul-Sharif.
Φυσικά, περίμεναμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Και οι προσδοκίες μας δεν ήταν μάταιες. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού βραβευτεικαν. Μας άρεσε πολύ ο Καζάν και θα χαρούμε να επιστρέψουμε εδώ ξανά.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×