>
ΜΚΟ «ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΕΑΣ»

ΜΚΟ «ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΕΑΣ»

Мы и мир

ΓΡΑΜΕΝΟ AΠΟ AΝΤΡΕΗ KΡΟΚΣΙΝ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ένωση Συγγραφέων της Δημοκρατίας της Κριμαίας» είναι μια οργάνωση που ενώνει έμπειρους συγγραφείς και ξεκινά τα νεαρά ταλέντα.

Ο κόσμος της λογοτεχνίας είναι αναμφίβολα ο πιο μυστηριώδης και ελκυστικός, και πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται όχι μόνο να διαβάσουν νέα βιβλία, αλλά και να γνωρίσουν τους ανθρώπους που δημιουργούν αυτά τα βιβλία, και ίσως ακόμη και να δοκιμάσουν το χέρι τους στο γράψιμο. Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ένωση συγγραφέων της Δημοκρατίας της Κριμαίας» ενώνει τους συγγραφείς της Κριμαίας, ολόκληρης της Ρωσίας και ακόμη και του κόσμου, βοηθά με τη δημοσίευση δημιουργικών έργων, η Ένωση διαθέτει εκδοτικό οίκο για τα περιοδικά «Κριμαία» και «Ντόλια».

Η ένωση διευθύνεται από τον συγγραφέα, μεταφραστή και δημόσια προσωπικότητα Βαλερη Μαγκαφουροβιτς Μπασηροφ. Η κύρια δραστηριότητα της ένωσης είναι η δημοσίευση και η διεξαγωγή διαγωνισμών, τόσο για έμπειρους συγγραφείς όσο και για αρχάριους, πολύ νέους δημιουργούς. Κάθε καλοκαίρι, τον Αύγουστο, πραγματοποιείται ο κύριος διαγωνισμός της ένωσης — «Intelligent Season». Η πόλη του Σακι φιλοξένησε τους συμμετέχοντες για πέντε προηγούμενα χρόνια, φέτος η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Aλουστα.

Περισσότεροι από εκατό συγγραφείς και ποιητές από διάφορα μέρη της Ρωσίας θα διαγωνιστούν για το κύριο βραβείο του φεστιβάλ. Μια πολύτιμη στιγμή του διαγωνισμού είναι η προώθηση και των τριών κρατικών γλωσσών της Δημοκρατίας της Κριμαίας — υπάρχουν υποψηφιότητες στα Κριμαικά Τατάρ, Ουκρανικά και Ρωσικά. Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για αυτόν τον διαγωνισμό είναι ο αρχισυντάκτης του Literaturnaya Gazeta, Μαξημ Zαμσεφ.

 

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×