>
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ AΛΕΞΕΙ ΜΙΚΧΑΛΟΒ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ AΛΕΞΕΙ ΜΙΚΧΑΛΟΒ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Мы и мир

ΑΠΟ ΑΝΤΡΈΙ KΑΡΠΟΒ | 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
Παρά το καθεστώς αυτο-απομόνωσης, πολλοί Ρώσοι αστέρες των επιχειρήσεων δείχνουν τρόπους να βγάλουν καλά χρήματα, — λέει το πρόγραμμα ζβεζντομανια .
Τα αστέρια της ρωσικής επιχείρησης σόου αναγκάστηκαν να στραφούν σε νέες μεθόδους για να κερδίσουν χρήματα λόγω της πανδημίας κοροναϊού. Οι καλλιτέχνες εργάζονται στο διαδίκτυο και πληρώνονται για αυτά τα εντυπωσιακά χρηματικά ποσά, όπως έγινε γνωστό στο εκδοτικό μας γραφείο.
Για παράδειγμα, ένας νεαρός Ρώσος μπλοκερ βίντεο που εργάζεται στην πλατφόρμα TikTok, Aλεξεθ Mικχαλοβ έχει επανειλημμένα διοργανώσει εκδηλώσεις αποφοίτησης σχολείου το 2020. Επιπλέον, οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο. Για μια «απομακρυσμένη» εργασία, ο μπλοκερ έλαβε κατά μέσο όρο 34.000 ρούβλια. Αν μπορούσε να τους επισκεφτεί προσωπικά, το εισόδημα του αστεριού θα μπορούσε να ανέλθει σε 100 χιλιάδες ρούβλια.
Ωστόσο, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα χάρη στη διαφήμιση στο κοινωνικό δίκτυο, λέει ο Aλεξει
«Ομολογώ ότι οι τιμές για τη διαφήμισή μου έχουν αυξηθεί εντιποσιακα κατά τη διάδοση του COVID-19. Τώρα μία πρόταση βίντεο κοστίζει όχι 499 ρούβλια, αλλά και τα 1000 «, λέει ο Aλεξει Mικχαλοβ.
Και ο νεαρός TikToker δεν αυξάνει μάταια τις τιμές, γιατί στα δεκαέξι δεν θέλει πια να κάθεται στο λαιμό των γονιών του. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο ο Αλεξέι άρχισε να πουλάει τα πράγματα του.
Για παράδειγμα, ο νεαρός μπλοκερ βίντεο έλαβε 21.578 ρούβλια για μετατρέψιμο σορτς, ένα μπλουζάκι και μια μπλούζα.
Είναι πολύ πιθανό ότι αυτός είναι ένας επιπλέον τρόπος να κερδίζετε χρήματα με την πώληση πραγμάτων που είναι περιττά και παραμελημένα από τον καλλιτέχνη.
Το πρόγραμμα ζβεζντομανια θα συνεχίσει να παρακολουθεί την ανάπτυξη εκδηλώσεων.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×