>
ΛΥΣΗ, ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΛΥΣΗ, ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Мы и мир

ΑΠΟ AΝΤΡΕΙ KΑΡΠΟΒ | 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
Χθες, στις 7 Αυγούστου, για πρώτη φορά στο πρόγραμμα «Ζβεζντομανια», ο τραγουδιστής ανταποκριτής και φιναλίστ του έργου «Φωνή. ΠΑΙΔΙΑ 7» στο κανάλι One Gennady Pereverdiev έδειξε το ταλέντο του.
Σε βολική τοποθεσία στο σοκάκι του Mαξιμ Γκορκι παρκ στη Μόσχα, ο νεαρός τηλεοπτικός δημοσιογράφος άρχισε να θέτει τις πιο δύσκολες και διατυπωμένες με ακρίβεια ερωτήσεις. Και όλα αυτά γιατί η Μαρία Βασιλιέβα, παρουσιαστρια των πρωινών ειδήσεων του Channel One, συμφώνησε να συναντηθουν και να μιλήσει.
Πριν καταγράψει τη συνέντευξη, η γυναίκα διευκρίνισε ότι ήταν πολύ χαρούμενη που συναντήθηκε και ήταν έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις του νεαρού ανταποκριτή. Ωστόσο, όπως η Μαρία παραδέχτηκε πίσω από τα παρασκήνια του προγράμματος Zβεζντομανια, προκειμένου η συνομιλία να «επιλυθεί», οι ερωτήσεις πρέπει να είναι όχι μόνο δύσκολες, αλλά και αστείες και ηλίθιες, επειδή το κύριο χαρακτηριστικό του συνομιλητή της είναι η μοναδικότητα και ο αυθορμητισμός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας έμπειρος δημοσιογράφος προέβαλε ορισμένες προϋποθέσεις.
«Ο δημοσιογράφος με τον οποίο επικοινωνώ θα πρέπει να προετοιμαστεί για τη συνέντευξη, να περιηγηθεί στο Διαδίκτυο και να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον επισκέπτη του. Διαφορετικά, ο διάλογος θα οικοδομηθεί με λάθος τρόπο », παραδέχτηκε η Μαρία Βασιλιέβα .
Η Μαρία Βασιλιέβα είπε για το πώς αρχίσε να εργάζεται στο κύριο κανάλι της χώρας, πώς ήταν η πρώτη της ραντεβού και αν η Aλλα Mικχεβα μπορούσε να κάνει νέα στην τηλεόραση.
Σύντομα! Στην διαδικτυακή πύλη «YNPRESS».

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×