>
ΠΟΛΙΤΕΣ VORONEZH ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ «ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ»

ΠΟΛΙΤΕΣ VORONEZH ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ «ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ»

Мы и мир

ΑΡΙΝΑ ΡΑΖΜΟΥΣΤΟΒΑ | 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Οι κάτοικοι του Bορονεζ και οι επισκέπτες της πόλης θα μπορούν τελικά να περπατήσουν μαζί με τον ηχητικό οδηγό «πολύ θρυλοι» από την τηλεφωνική εταιρεία MTS. Περιλαμβάνει 12 ιστορίες που διηγούνται οι ντόπιοι και επιλέγονται με δημοφιλή ψηφοφορία.
— Το «αστικός θρύλος » του Bορονεζ είναι ένα μοναδικό έργο που δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους πολίτες του βορονεζ. Κάθε μία από τις εκατό ιστορίες ήταν ενδιαφέρουσα και διδακτική. Μερικοί από τους θρύλους επαναλήφθηκαν, και συνδυάστηκαν, μερικοί δεν ήταν ιστορικοί, κάποιοι στράφηκαν στο μυστικισμό. Πάνω απ ‘όλα μου άρεσαν οι «ποιητικοί μύθοι» για τις επισκέψεις στην πόλη μας και τις παραστάσεις των Σεργκέι Γιασενίν και Βλαντιμίρ Βισότσκι. Σε γενικές γραμμές, το Bορονεζ είναι μια πόλη ποίησης και ποιητών. Στην βαθμολογία της δημοφιλούς ψηφοφορίας, το ποιητικό θέμα πήρε την πρώτη θέση. Και οι ηγέτες μεταξύ αυτών των ιστοριών που στάλθηκαν στο έργο ήταν οι ιστορίες και οι θρύλοι που σχετίζονται με την κατασκευή του στόλου στην εποχή του Μεγάλου Πέτρου », λέει ένας από τους ειδικούς του έργου, τοπικός ιστορικός Νικολάι Σαπέλκιν.
Η «Φωνή» των «Bορονεζ θρύλος » ήταν ο βραβευμένος με το βραβείο «χρήση μασκα» KαμιλTουκαεφ
— Χρησιμοποιούσα συχνά οδηγούς ήχου ταξιδιού izi όταν ταξιδεύω. Με βοήθησαν περισσότερες από μία φορές. Ίσως η έκδοση Bορονεζ να είναι χρήσιμη για τους επισκέπτες της πόλης μας, — πιστεύει ο ηθοποιός.
Συνολικά, στάλθηκαν περισσότερες από 100 διαφορετικές ιστορίες από κατοίκους του Bορονεζ για τη δημιουργία του ηχητικού οδηγού, προσεκτικά ελεγμένο και επιλεγμένο από ειδικούς.
Οι πιο ασυνήθιστοι θρύλοι είναι εκείνοι που πέρασαν από στόμα σε στόμα, δεν καταγράφηκαν πουθενά, καθώς δεν είναι πολύ αξιόπιστοι, για παράδειγμα, για το γεγονός ότι κάτω από τον ποταμό Bορονεζ ένα υπόγειο πέρασμα έσκαψε από τη δεξιά όχθη προς τα αριστερά. Φυσικά, δεν υποστηρίζονται από κανένα πραγματικό γεγονός. Μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία είναι ότι το Bορονεζ είναι η πρωτεύουσα των πολέμων. Φυσικά, αυτό μπορεί να το δει μόνο με χαμόγελο. Αυτό είναι περισσότερο μυστικισμός ή φαντασίωση, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να καταλήγουν σε κάποια γεγονότα, ακόμη και στο poltergeist. Δεν έχω αγγίξει ποτέ αυτό το θέμα και προσπάθησα να πω ιστορίες που δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες, αλλά κοντά στη ζωή. Αλλά στους ανθρώπους αρέσουν τα πάντα ασυνήθιστα, όπως το φάντασμα του κάστρου του Όλντενμπουργκ ή η κατάρα του μάγου. Αυτό είναι όλο το μυστικισμό, στο οποίο οι τοπικοί ιστορικοί δεν εστιάζουν την προσοχή τους. Ένας συνηθισμένος κάτοικος της πόλης, ή όπως ονομαζόταν νωρίτερα, «φιλισταίος», αυτή η λέξη δεν έχει καμία αρνητική σημασία, δηλαδή, ένα άτομο που ζει στον πραγματικό κόσμο δεν είναι τόσο βαθιά βυθισμένο στο θέμα των θρύλων του Bορονεζ . Βασικά, έστειλαν γνωστές, θεμελιώδεις πληροφορίες για την πόλη, και ως εκ τούτου πολλά ενδιαφέροντα αντικείμενα «έπεσαν», για παράδειγμα, το ξενοδοχείο του Μπρίστολ, το μαργαριτάρι της Revolution Avenues τόσα πολλά ενδιαφέροντα, προσωπικότητες και ιστορίες συνδέονται με αυτό, αναφέρεται ακόμη και στην τριλογία του A. Tολστοη «Περπατώντας στην αγωνία», λέει η Έλενα Ουστίνοβα, οδηγός, εθνογράφος και μία από τις ειδικές.
Το σημείο εκκίνησης της διαδρομής ήταν η πλατεία πετροφσκη, όχι μακριά από το μνημείο του αυτοκράτορα Πέτρου Α. Μπορείτε να βρείτε μια πινακίδα με πληροφορίες σχετικά με το έργο και έναν κωδικό QR.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×