>
Η ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ

Η ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΑΠΟ ΓΙΑΡΟΣΛΑΒΑ ΜΠΟΡΝΙΣΕΒΑ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Στις 23 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση παιδιών από 7 δήμους της περιοχής του Μούρμανσκ. 70 μαθητές συγκεντρώθηκαν στο περιφερειακό διαδικτυακό ράλι του έργου «O νεος πολικος εξερευνητής».

Η Αρκτική προσελκύει πάντα πολικούς εξερευνητές. Η ιστορία της είναι γεμάτη ανακαλύψεις και ηρωικά ονόματα. Έτσι, οι νέοι Βόρειοι ενδιαφέρθηκαν σοβαρά για την ιστορία της ανάπτυξης της περιοχής της Αρκτικής, της χλωρίδας και της πανίδας. Tα παιδιά Θυμιθικα τις γνώσεις που αποκτήσαν πέρυσι, και αγωνίστηκαν σε ένα κουίζ. Οι νέοι πολικοί εξερευνητές προσπάθησαν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, να απαντήσουν γρήγορα και σωστά. Αλλά υπάρχουν πάντα εκείνοι που παίρνουν το προβάδισμα.

Οι Δρυάδες κατάφεραν να ανέβουν στο 3ο βήμα του βάθρου. Και ήμασταν χαρούμενοι για τα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Δημιουργικότητας του Kιμπινι, που κέρδισαν την 1η θέση και τους πολίτες του Μούρμανσκ, που πήραν τη 2η θέση.

Κατά τη διάρκεια της μάστερ, οι νεαροί του βορρά έκαναν ένα φλαραριουμ από φυσικά υλικά από τη γη της Κόλα. Συζητήσαv ποια χαρακτηριστικά έχουν οι ανακάλυψης των πολικών εδαφών. Ζωγράφισαν εικόνες με θέμα «Πος είναι ένας πολικός εξερευνητής;» Όλα αυτά δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα δημιουργικότητας και φιλίας.

Η δεύτερη σεζόν του έργου είναι ανοιχτή. Νέα επιτεύγματα για εσάς, νέους πολικούς εξερευνητές — αναζητητές περιπέτειας!

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×