>
ΝΈΑ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΚΕΑ

ΝΈΑ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΚΕΑ

Мы и мир

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΤΗΣ YNPRESS , 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Την 1η Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του δεύτερου επεισοδίου του έργου «Γεωγραφία της παιδικής ηλικίας» με τίτλο «Παιδιά της Αντιγκεα».

Η βιντεοσκοπείση πραγματοποιήθηκε στο έδαφος της Δημοκρατίας της Αντιγκεα και του Κρασνονταρ Τεριτορη για 7 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το κινηματογράφο συνεργειο της ταινίας επισκέφθηκε τα χωριά, ψεμπε. Kοσεκχανταρ, Μπλισεπσιν, καθώς και την πρωτεύουσα της Aντιγκεας — την πόλη Mαϊκοπ. Καταγράφηκαν συνεντεύξεις με εκατοντάδες παιδιά και εφήβους. Η ομάδα του League of Young Journalists γυρίστηκε στο οροπέδιο Λαγκο-Nακι και στο φαράγγι του Ρουφαμπγκο. Η ταινία περιλαμβάνει ιστορικά μνημεία, φυσικά αξιοθέατα και χώρους λατρείας στην Aντιγκεα

Οι νεαροί Aντιγκς θα μιλήσουν στο κοινό για παραδοσιακούς χορούς του Καυκάσου, εθνική κουζίνα, φιλοξενία, εθνική φορεσιά, θα μοιραστούν τις ιστορίες των επωνύμων τους και των προγόνων τους, θα παίξουν το εθνικό μουσικό όργανο Shychepshchin, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς της Αντιγκεας. Και το πιο σημαντικό, θα μοιραστούν τα όνειρά τους, καταπληκτικές ιστορίες, ανακαλύψεις με το κοινό και θα πουν για την αγάπη τους για την Aντιγκεα.

Παρακολουθήστε τη δεύτερη σειρά του έργου ντοκιμαντέρ «Γεωγραφία της παιδικής ηλικίας», που δημιουργήθηκε από το League of Young Journalists με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Διαδικτύου / IRI.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Γεωγραφία της παιδικής ηλικίας» με τίτλο «Παιδιά της Μπουρατίγια» στο σύνδεσμο: https://youtu.be/8-1smGGni9o. Η πρεμιέρα της σειράς των δύο τελευταίων σεζόν «Παιδιά της Κριμαίας » και «Παιδιά της Τσουβασια» θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 15 Νοεμβρίου στην ομάδα του League of Young Journalists of VK

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×