>
ΦΙΛΜ «ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΙΜΕΑΣ»

ΦΙΛΜ «ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΙΜΕΑΣ»

Мы и мир

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ YNPRESS | 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Στις 8 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα μιας ταινίας για τα παιδιά της Κριμαίας. Η Παγκόσμια δημόσια παιδική οργάνωση «Oμάδα νέων δημοσιογράφων» με την υποστήριξη του αυτόνομου μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Ινστιτούτο ανάπτυξης ίντερνετ » κυκλοφορεί τέσσερις σειρές της σειράς ντοκιμαντέρ «Γεωγραφία της παιδικής ηλικίας «. Το έργο λέει για την πρωτοτυπία της ζωής των παιδιών διαφορετικών λαών της Ρωσίας.

Νέα επεισόδια κυκλοφορούν κάθε Κυριακή από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου. Οι πρεμιέρες των ταινιών «Παιδιά της Buryatia» και «Παιδιά της Adygea» έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Στις 8 Νοεμβρίου, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη σειρά αφιερωμένη στην πολυεθνική Κριμαία. Η σειρά είναι ενδιαφέρουσα επειδή τα παιδιά λένε για τα πάντα, μοιράζονται ειλικρινά τις προσωπικές τους ιστορίες που ξεδιπλώνονται στο πλαίσιο της εθνικής κουλτούρας.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο έδαφος της δημοκρατίας για 5 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το πλήρωμα της ταινίας επισκέφθηκε πόλεις όπως οι Μπαχισσαράι, Σεβαστούπολη, Συμφερόπολη, Ευπατορία και κατέγραψε πολλές συνεντεύξεις με παιδιά και εφήβους διαφορετικών εθνικοτήτων που κατοικούν στην Κριμαία. Σε αυτήν τη σειρά, τα παιδιά των Τάταρων της Κριμαίας, των Αρμενίων, των Εβραίων, των Καραϊτών, των Κρυμάκων, των Ελλήνων και των Ρώσων θα μοιραστούν με το κοινό την εθνική τους κουλτούρα, την κουζίνα, τις παραδόσεις και τα έθιμα. Και το πιο σημαντικό, θα μιλήσουν για την αγάπη, την ευτυχία, τα όνειρά τους και τις ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις. Η ταινία περιλαμβάνει ιστορικά μνημεία, φυσικά αξιοθέατα και χώρους λατρείας της χερσονήσου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη σειρά του βίντεο έργου «Γεωγραφία της παιδικής ηλικίας» ακολουθώντας τους συνδέσμους:

«Παιδιά της Buryatia»: https://youtu.be/8-1smGGni9o

«Παιδιά της Adygea»: https://youtu.be/SaywvCVT68sΟμαδα

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×