>
ΤΡΈΙΛΕΡ ΤΗΣ TAINΙΑΣ “ΛΌΡΔΟΣ ΤΟΝ ΜΥΓΩΝ”

ΤΡΈΙΛΕΡ ΤΗΣ TAINΙΑΣ “ΛΌΡΔΟΣ ΤΟΝ ΜΥΓΩΝ”

Мы и мир

ΕΤΕΡΙΑ YNPRESS| 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ για την ταινία μεγάλου μήκους «Λόρδος τον μυγων,» που γυρίστηκε ως μέρος του έργου Παιδιά και νέοι κατά της βίας και της σκληρότητας από τα μέσα κινηματογράφου. Το έργο υλοποιείται από τη δημιουργική ένωση «YNPRESS» με την υποστήριξη του Προεδρικού Ταμείου Επιχορηγήσεων. Αυτό είναι ένα είδος κινηματογραφικής θεραπείας ενάντια στη βία και τη σκληρότητα.

Το έργο καλεί τα παιδιά να βυθιστούν σε μια προβληματική κατάσταση συμμετέχοντας στη μαγνητοσκόπηση της ταινίας» Λόρδος τον μυγων» με βάση το ίδιο όνομα του ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΓΚΟΛΤΙΓΚ, για να νιώσουν τους ήρωες αυτής της ιστορίας για εχθρότητα και βία από μέσα. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, οι συμμετέχοντες στη μαγνητοσκόπηση ενήργησαν μαζί, συλλογικά, με συγκλονιστικό τρόπο, σε αντίθεση με αυτό που συνέβαινε στο έργο.

Για να μην επαναληφθούν οι υπάρχουσες κινηματογραφικές προσαρμογές και θεατρικές παραγωγές του Λόρδου των Μυγών και να ξεφύγουμε από πραγματικές σκηνές σκληρότητας, στο σενάριο η δράση ξετυλίγεται στη φαντασία του σημερινού μαθητή. Ο πρωταγωνιστής αντιμετωπίζει παρενόχληση και εκφοβισμό στο σχολείο και μεταφέρει όλους σε ένα έρημο νησί, όπως οι ήρωες του βιβλίου του ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΓΚΟΛΤΙΓΚ.

Το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα του περιεχομένου λόρδος τον μυγων ενισχύεται σημαντικά από τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των γενεών κατά την προετοιμασία και τη λήψη των ταινιών. Οι νεαροί ηθοποιοί ήταν 12-14 ετών, οι καμεραμάν και άλλοι υπάλληλοι της ταινίας ήταν 13-16 ετών. Ο σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Σεργκέι Τσιμπαλένκο, γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας, πρόεδρος του δημιουργικού συλλόγου YNPRESS, σκηνοθέτης — Ιλια Μπελοστοτσκη, μέλος του ομίλου από Ρώσους σκηνοθέτες, σκηνοθέτρια φωτογραφίας Tαϊσϊγια Σπεκτορ και κάμεραμαν Nικίτα Aνισιμοφ, Γκλεμπ Eρμακοφ είναι μαθητές του τμήματος φωτογραφικών μηχανών του VGIK. Παιδιά-ηθοποιοί και νεαρά μέλη του πληρώματος της ταινίας (φωτισμός, μηχανικοί ήχου, καλλιτέχνες μακιγιάζ κ.λπ.) πέρασαν έναν διαγωνισμό για να πάρουν εισιτήρια στο φόρουμ δημιουργικότητας για τα παιδιά και τους νέους του Μπούμερανγκ στο παγκόσμιο παιδικό κέντρο Oρλιονακ. Αποδείχθηκε μια φιλική ομάδα διαφόρων ηλικιών, η οποία δημιούργησε μια νέα, μουσική, εκδοχή του Λόρδου των Μυγών. Ο συγγραφέας των στίχων είναι ο διάσημος ποιητής Aλεξαντερ Σαγκανοβ, η μουσική γράφτηκε από τον Σεργκέι Κγλοκχικχ, τον επικεφαλής του παιδικού ροκ συγκροτήματος «Ρόμπινσον από τον Λισχιμ”. Όλα τα τραγούδια της ταινίας εκτελούνται από τα μέλη αυτής της ομάδας.

Η συνεργασία με το παγκόσμιο παιδικό κέντρο «Oρλιονακ» ήταν μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά που έλαβαν μέρος στα γυρίσματα της ταινίας ενώθηκαν σε μια ταινία απόσπασμα με τους ηγέτες του Oρλιονακ. Συλλεκτισμός, συντροφικότητα και αμοιβαία βοήθεια, ενισχυμένες από τις παραδόσεις του Oρλιονακ, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στα παιδιά της ταινίας. Η δημιουργία μιας κινηματογραφικής ομάδας που βασίζεται στην συγκλονιστική ενότητα και συνεργασία είναι μια μοναδική τεχνολογία κοινωνικοποίησης.

Το έργο υλοποιείται χρησιμοποιώντας επιχορήγηση από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών που παρέχεται από το

Ίδρυμα Προεδρικών Επιχορηγήσεων .

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×