>
ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΖΩΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΊΖΕΙ

ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΖΩΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΊΖΕΙ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΑΠΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΚΟΥΛΙΚ ΣΤΗΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020
Το χορευτικό θέατρο «Κοζάκοι της Ρωσίας» άνοιξε την τριακοστή σεζόν του.
Η ομάδα από χρόνο σε χρόνο δείχνει στον θεατή την ομορφιά των τραγουδιών και των χορών του Κοζάκ. Το χορευτικό θέατρο ιδρύθηκε το 1990 από τον χορογράφο, Λαϊκό Καλλιτέχνη της Ρωσικής Ομοσπονδίας Λεονίντ Μηλοβάνοβ. Για αρκετές δεκαετίες, οι Κοζάκοι της Ρωσίας επιδεικνύουν τις δεξιότητές τους στους καλύτερους χώρους συναυλιών στον κόσμο. Το χορευτικό θέατρο έχει συμμετάσχει δύο φορές στο Στρατιωτικό Τατουάζ του Βασιλικού Εδιμβούργου και το 2012 εμφανίστηκε στο Γουντσορ με την ευκαιρία της 60ης επετείου της στέψης της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘.
Το 2020, τα σχέδια της ομάδας αποκόπηκαν από την πανδημία. Οι «Κοζάκοι» κατάφεραν να παίξουν μπροστά στους κατοίκους του Λίπετσκ με το έργο «H λεγκατα του Ντον» (σκηνοθεσία βασισμένη στο έργο του Μιχαήλ Σολόκοφ «Ήσυχος Ντον»). Μετά από αυτό, άρχισε η απαγόρευση διοργάνωσης δημόσιων εκδηλώσεων. Το σύνολο είναι βραβευμένο με διαγωνισμούς παγκόσμιας κλάσης. Πολλά μέλη της ομάδας απονεμήθηκαν τον τίτλο Τιμημένων Καλλιτεχνών της Ρωσίας. Φέτος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Λεονίντ Μηλοβανοβ απονεμήθηκε τον τίτλο του «Επίτιμου Πολίτη της Πόλης του Λιπετσκ».
Αν και είναι συνηθισμένο να δίνουμε δώρα στο άτομο γενεθλίων κατά την επέτειο, oι «Κοζάκοι της Ρωσίας» παρουσίασαν στο κοινό μια ανάσα χορευτικής τέχνης εν μέσω αυστηρών μέτρων καραντίνας. Οι καλλιτέχνες εξέπληξαν το κοινό με νέους αριθμούς και ξαφνιάστηκαν ξανά με τις ήδη γνωστές παραστάσεις. Αυτή τη σεζόν, αποσπάσματα από τις παραστάσεις «H κόρη του καπετάνιου » και «Ήσυχος Ντον» έχουν προστεθεί στο πρόγραμμα συναυλιών. Επίσης στη σκηνή παρουσιάστηκε ο χορός των «Κοζάκων του Nεκρασοβ». Τα εγκαίνια της σεζόν πραγματοποιήθηκαν στο «Hurray!» Oι «Κοζάκοι της Ρωσίας» εμπνεύστηκαν από την παράσταση και είναι έτοιμοi να εκπλήξoυν τους θεατές σε όλο τον κόσμο με την ομορφιά της τέχνης των Κοζάκων.
Βαλέρια Ντιάσενκοβα. MC «ORANGE FOX»

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×