>
ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΆΣΕΤΕ TA ΠΡΌΒΛΗΜΑ TΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΆΣΕΤΕ TA ΠΡΌΒΛΗΜΑ TΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Мы и мир

AΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΚΟΒΑ | 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Στην εφηβεία, οι έφηβοι μπορούν να πάρουν τα πάντα πολύ κοντά στην καρδιά τους. Μπορεί να υπάρχουν συχνές διαφωνίες με τους γονείς, την εμφάνιση των συμπλεγμάτων, το κλείσιμο στον εαυτό του. Εφόσον εγώ η ίδια το έχω συναντήσει, θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω άλλους εφήβους να ξεπεράσουν μια δύσκολη περίοδο στη ζωή.

Η εφηβεία είναι μια εποχή που ένας έφηβος μπορεί να είναι πολύ ευάλωτος. Υπάρχουν πολλά σύγκρουσης , διαφωνίες με γονείς και φίλους. Και για να μειώσω αυτά τα προβλήματα, θέλω να σας πω πώς αντιμετώπισα αυτήν την περίοδο.

Στην αρχή της εφηβείας,κλεινόμουν συχνά μέσα στον εαυτό μου. Φοβόμουν τη γνώμη των συναδέλφων μου για τον εαυτό μου, παρόλο που είχα έναν καλύτερο φίλο που με στήριξε. Μετά από λίγο, κατάλαβα ότι έπρεπε να το πολεμήσω. Άρχισα να επικοινωνώ περισσότερο με τους συμμαθητές μου και συνειδητοποίησα ότι οι φόβοι μου ήταν μάταιοι. Χάρη σε αυτούς, έμαθα να αστειεύομαι και να γελάω με τον εαυτό μου, και αυτό με βοήθησε πολύ στο μέλλον.

Συχνά τσακώθηκα με τους γονείς μου. Αυτό οφειλόταν κυρίως στη μελέτη, επειδή δεν μου άρεσε να σπουδάσω και συνέβη ότι έφερα κακούς βαθμούς από τα μαθήματα. Σκεφτόμουν συνεχώς ότι δεν με κατάλάβεναν. Αλλά τότε μου εξήγησαν ότι θέλουν μόνο το καλύτερο για μένα. Μιλήσαμε, και κατάλαβα τα πάντα, και χάρη σε αυτό, τώρα τσακονόμαστε λιγότερο.

Από αυτήν την εμπειρία, συνειδητοποίησα ότι αν εμφανίζονται τέτοια προβλήματα, τότε είναι απαραίτητο να μιλήσουμε. Μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα: γονείς, φίλους, ή συμμαθητές. Τότε θα είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσετε τις συμπλοκές , και μάλιστα τα προβλήματα που εμφανίζονται στην εφηβεία.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×