>
ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΙΧΤΕΙ ΟΜΠΡΈΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ

ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΙΧΤΕΙ ΟΜΠΡΈΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΈΝΟ AΠΟ ΓΙΑΡΟΣΛΑΒΑ ΜΠΟΥΡΝΗΣΕΒΑ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Εθελοντές ΜΜΕ της Βουλής της Παιδικής Δημιουργικότητας «Δρυάδα», μαζί με εκπαιδευτικούς, οργάνωσαν ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Κάτω από μια ανοιχτή ομπρέλα καλοσύνης» για παιδιά του τμήματος GOAUSON «Polyarninsky KTSSON»

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε μια πολύ ελαφριά, ευγενική παράδοση που έχει ενώσει τα παιδιά για κοινές δραστηριότητες παιχνιδιού. Ένα πλούσιο πρόγραμμα για τα παιδιά του Κέντρου πραγματοποιήθηκε στον καθαρό αέρα με το σύνθημα: «Να είστε ευγενικοί, κάντε καλό!»

Τα παιδιά επισκέφτηκαν χαρακτήρες παραμυθιού: o γάτos Λεοπολτ, αστείοι χιονάνθρωποι, Μπαμπά Γιαγκα ,Κικιμορα, Βουβάλια. Oχ και Aχ, που έδωσαν στα παιδιά μια ζεστή ατμόσφαιρα καλοσύνης που χρειάζονται τόσο πολύ. Οι καταπληκτικοί ήρωες έθεσαν τη διάθεση για την γιορτή της καλοσύνης. Μαζί με τα αγόρια και τα κορίτσια, συμμετείχαν σε παιχνίδια, έλυσαν τα αινίγματα των «Ευγενικών λέξεων», αγωνίστηκαν σε αγώνες ρελέ. Τι θαύματα συνέβησαν αυτήν την ημέρα! οι χιονάνθρωποι ζωντάνεψαν , άρχισαν να μιλούν και έπαιξαν ακόμη και την αγαπημένη τους ψυχαγωγία «Mην κουνιέσαι» με τα παιδιά. Ο Μπάμπα Γιάγκα και η Κικίμορα, αφού κάθονταν στον Καλό Θρόνο, έγιναν καλοί. Και ο άνεμος έγινε πιο ήσυχος, και η διάθεση ήταν υπέροχη, και υπiρχε λίγο περισσότερη καλοσύνη στον κόσμο.

Στο τέλος της γιορτής , παιδιά και δάσκαλοι, καθώς και χαρακτήρες παραμυθιού, έκαναν μια κοινή φωτογραφία. H γιορτή ήταν επιτυχία, τα παιδιά είχαν πολύ διασκέδαση.

Ανοίξτε μια ευγενική ομπρέλα καλοσύνης. Κάντε καλές πράξεις. Διαχειριστείτε όχι μόνο να πείτε ευγενικά λόγια ο ένας στον άλλο, αλλά και να βοηθήσετε με πραγματικές πράξεις.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×