>
ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΧΙΟΝΙΟΎ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΧΙΟΝΙΟΎ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΩ AΠΟ ΒΙΚΤΌΡΙΑ ΦΕΝΤΟΣΙΕΒΑ ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Θυμάστε πώς πέρυσι οι κάτοικοι της Μόσχας και της Περιφέρειας της Μόσχας παραπονέθηκαν για την έλλειψη χιονιού; Φαίνεται ότι το Φεβρουάριο του 2021, η φύση αποφάσισε να «εξοφλήσει το χρέος».

Στις 13 Φεβρουαρίου, μια πραγματική αποκάλυψη χιονιού εμφανίστηκε στο έδαφος της περιοχής της Μόσχας: λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων, το έργο των παγοδρομίων σταμάτησε, ορισμένα αυτοκίνητα ήταν εντελώς ντυμένα με χιόνι. Τα παιδιά έτρεξαν στο δρόμο και άρχισαν να χτίζουν χιονάνθρωπους και να σκάβουν σπηλιές από το χιόνι.

Σύμφωνα με τους προγνώστες, ένας τέτοιος ανώμαλος καιρός αναμένεται στην περιοχή της Μόσχας την επόμενη εβδομάδα. Προετοιμαστείτε, αυτοκινητιστές!

Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ο Φεβρουάριος 2021 μπορεί να ονομαστεί πραγματικός, υπέροχος χειμώνας, αλλά πρέπει να θυμάστε να είστε προσεκτικοί. Παρά τον συνεχή καθαρισμό των αυτοκινητόδρομων, η οδήγηση γίνεται πολύ πιο δύσκολη. Φροντίστε τον εαυτό σας και προσέξτε. Aς φροντίσουμε ο χειμώνας να μην είναι η αιτία των προβλημάτων και των ατυχημάτων. Aς φροντίσουμε o χειμώνας να φέρει μόνο χαρά!

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×