>
Η ZIΒEΡT ΘΑ KANEI ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΣTO ΣΑΡΑΤΟΦ ΜΕΤΑ AΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΙΑΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΊΕΣ

Η ZIΒEΡT ΘΑ KANEI ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΣTO ΣΑΡΑΤΟΦ ΜΕΤΑ AΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΙΑΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΊΕΣ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΑΠΟ NIKOΛAΪ MAΞΙΜΟΦ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η τραγουδίστρια ZIΒΕΡΤ θα εμφανιστεί στο Σαρατοφ την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Στις 7 Μαρτίου, η τραγουδίστρια Γιούλια Σιεβερτ, γνωστή στο κοινό ως ZIΒΕΡΤ, θα εμφανιστεί στο αθλητικό συγκρότημα Ζβεζτνη στο Σαρατοφ , η οποία έγινε δημοφιλης χάρη στα τραγούδια Chuck, Αναστασία και, φυσικά, Λαϊφ.

Η Γιουλια Zιβερτ είναι μια νέα σταρ του πρώτου μουσικού εκδοτικού οίκου, η οποία σε λίγα χρόνια κατάφερε να κερδίσει κάθε πιθανό βραβείο στη ρωσική ποπ μουσική και την αγάπη χιλιάδων πιστών οπαδών. «Γκλαμ_προμιουζικ» από το περιοδικό ΓΚΛΑΜΟΥΡ, «πρωτοπορια της χρονιάς» σύμφωνα με τις εκδόσεις του καναλιού MUZ-TV και το μουσικό βραβείο ΜΠΡΑΒΩ , Cosmopolitan’s Choice — αυτός δεν είναι ένας πλήρης κατάλογος νικητών τις σουπερνόβαs της επιχείρησής μας.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι τα τραγούδια της τραγουδίστριας βρίσκονται στις πρώτες γραμμές όχι μόνο ρωσικών, αλλά και ξένων ΤΣΑΡΤΣ.

Μια μεγάλη εκδρομή στις πόλεις της Ρωσίας είχε προγραμματιστεί για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2020, αλλά οι περιορισμοί που σχετίζονται με την εξάπλωση του κοροναϊού έχουν κάνει τις αλλαγές τους. Η εκδρομή ξεκίνησε την κυκλοφορία της σε όλη τη χώρα το 2021.

Το 2019, δεν είχαν όλοι οι οπαδοί της τραγουδιστριας αρκετό χώρο στο κλαμπ, οπότε φέτος η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα του αθλητικού συγκροτήματος Zβεζτνη, στην όχθη του Βόλγα. Η διοργάνωση συναυλίας πριν από τις 8 Μαρτίου μπορεί να είναι δώρο για την αγαπημένη σας φίλη, τη σύζυγό σας και ίσως την κόρη και τη μητέρα σας.

Η συναυλία διοργανώνεται από την PMI Show Corporation και θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στο Σαρατοβ στο αθλητικό συγκρότημα Zβεζτνι στη διεύθυνση: Οδός Μπολσαγια Zατονσκαγια, 3B, πόλη Σαρατοφ, Σαρατοφ περιοχή , κοντικο 410031.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×