>
Η ΠΟΛΙΝΑ ΓΑΓΑΡΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΌ ΣΌΟΥ «NA ΔΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ΠΟΛΙΝΑ ΓΑΓΑΡΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΌ ΣΌΟΥ «NA ΔΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ AΠΟ MΑΞΙΜ ΛΙΚΧΟ ΣΤΙΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Δύο ζωντανές εκπομπές θα πραγματοποιηθούν στις 8 Μαρτίου στο Music Media Dome χρησιμοποιώντας τη νέα υβριδική μορφή. Οι οπαδοί της τραγουδιστριας θα μπορούν να παρακολουθούν την εκπομπή «Nα δεις» όχι μόνο από το κοινό, αλλά και από οπουδήποτε στον κόσμο — η εκπομπή θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Η ίδια η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι μια τέτοια μορφή είναι νέα για αυτήν: «Αυτή θα είναι η πρώτη τέτοια συναυλία στην καριέρα μου -« υβριδικό »- τόσο μεγάλης κλίμακας, όπου οι άνθρωποι θα είναι παρόντες στην αίθουσα, και οι άνθρωποι θα είναι επίσης παρόντες , σχεδόν επίσης στην αίθουσα, αλλά σε μορφή διαδικτύου, θα εμφανίζονται στη σκηνή στην αίθουσα συναυλιών μας στις οθόνες. Θα δω τα μάτια τους, θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους και να τα κουνάω το χέρι μου . Και όλα αυτά θα συμβούν στις 8 Μαρτίου και θα δοσουμε δύο συναυλίες ταυτόχρονα ».

Το υβριδικό σόου είναι μια μοναδική μορφή που έγινε δημοφιλής το 2020 όταν σχεδόν όλες οι συναυλίες και οι παραστάσεις ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν. Τώρα η τραγουδίστρια θέλει να παρουσιάσει στους θαυμαστές της μια όμορφη παράσταση και πολλά ειδικά εφέ: «Θα υπάρχουν πολλοί τεχνικά περίπλοκα τρικ, αλλά όλοι θα φαίνονται πολυτελείς και θα θυμούνται από όλους . Ξέρετε, σαν κλιπ. Ούτε καν ένα κλιπ, αλλά σαν ένα βραβείο πραγματικής ζωντανής μουσικής της δουλειάς μου σε πραγματικό χρόνο. »

Δύο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 13.00 και 19.00 ώρα Μόσχας. Μια άλλη έκπληξη για τους θαυμαστές θα είναι η παρουσίαση του νέου κομματιού τις τραγουδιστριας, το όνομα του οποίου παραμένει μυστικό. Για να είστε από τους πρώτους που θα ακούσετε ένα νέο τραγούδι, πρέπει να βιαστείτε: μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια σε περιορισμένες ποσότητες στο lookport.live.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×