>
ΖΒΕΖΝΤΟΜΑΝΙΑ «: Ο BLOGGER ΡΩΜΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΗ ΖΩΗ

ΖΒΕΖΝΤΟΜΑΝΙΑ «: Ο BLOGGER ΡΩΜΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΗ ΖΩΗ

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ AΠΟ AΝΤΡΕΗ KAΡΠΟΦ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Οι συντάκτες του προγράμματος ζβεζντομανια κατάφεραν να ξεκινήσουν μια ειλικρινή συνομιλία με τον blogger Ρωμαν Nηκουλσην, γνωστός στο TikTok με το ψευδώνυμο r0maanyy. Εκεί, ο έφηβος έχει ενάμισι εκατομμύριο συνδρομητές.

Οι φωτεινές προσωπικότητες αντιμετωπίζουν πάντα τον εκφοβισμό. Στο σχολείο, σε μια εταιρεία, στο δρόμο, μπορεί κατά κάποιο τρόπο να προσβληθούν, να πληγωθούν, ή απλά να πουν: «Φου, πόσο άσχημο.»

Οι συμμαθητές που σπούδασαν με τον συνομιλητή μας για 9 χρόνια στο σχολείο ρώτουσαν: «Φοράς πάντα χώριατικα ρούχα ;» Ίσως από την έλλειψη ανατροφής ή ορθότητας, ή ίσως από κακία. Όπως ο ίδιος ο Ρωμαv παραδέχεται, «δεν κατάλαβα τι τους οδήγησε — πιθανώς μια προσπάθεια να ξεχωρίσουν μεταξύ άλλων εις βάρος μου.»

Ο Ρωμαν δεν είχε φίλους στο σχολείο. Και όχι επειδή δεν ήθελε να επικοινωνήσει με κανέναν, αλλά επειδή ήταν ευγενικός και ειλικρινής, και σε αυτό διέφερε από τους συμμαθητές του.

«Θυμάμαι να πηγαίνω σπίτι από το σχολείο και μια ομάδα συμμαθητών με περίμενε στην αυλή . Αρχικά με εκφοβιζαν με λόγια και μετά άρχισαν να σπρώχνουν. Έπειτα έφερα κάποιο είδος αντίρρησης λέγοντας, «Γιατί το κάνετε αυτό», και έβαλαν το κεφάλι μου σε μια χιονοστιβάδα, και μετά με έβαλαν στο έδαφος και άρχισαν να κλωτσούν «, λέει ο Ρωμαν Νηκουλσην.

Είναι τρομακτικό σε μια τέτοια κατάσταση που ένα άτομο μένει χωρίς υποστήριξη από το εξωτερικό, αποσύρεται στον εαυτό του και αυτό οδηγεί σε ψυχολογική αστάθεια.

«Δεν είπα στους γονείς μου τίποτα. Για ποιο λόγο? Γιατί χρειάστηκε μια αναμέτρηση με ενήλικες; Ήμουν απομονωμένος στην τάξη μου, δεν ήθελα να επικοινωνήσω με κανέναν, ήταν ξένοι για μένα, οπότε πάντα προσπαθούσα να υπομείνω το τέλος του τριμήνου και να πάω διακοπές », παραδέχεται ο Ρωμαν.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, είναι η σχολική ζωή που διαμορφώνει την εσωτερική εικόνα ενός ατόμου, λόγω του οποίου θα εμφανιστούν στο μέλλον διάφορα ερωτήματα : ο φόβος να βγείς με φίλους με νέα ρούχα, να μοιραστείς μια άποψη για την κατάσταση που έχει συμβεί. Οι άνθρωποι αποσύρονται από μόνα τους.

Τώρα ο Ρωμαν είναι στην κοινωνία των πιο ανεκτικών ανθρώπων. Χωρίστηκε με τους πρώην συμμαθητές του και δεν ανησυχεί πλέον ότι κάποια μέρα θα πρέπει να είναι με εκείνους με τους οποίους δεν θέλει.

Ο Ρωμαν είναι σίγουρος ότι ο κύκλος των ανθρώπων που αντικατέστησε μετά το σχολείο θα του διδάξει πάλι να αγαπά τη ζωή και να δέχεται τον εαυτό του όπως είναι.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×