>
ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΤΩΝ ΜΈΣΩΝ ΜΑΖΙΚΉΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ «GREENLANDIA»

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΤΩΝ ΜΈΣΩΝ ΜΑΖΙΚΉΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ «GREENLANDIA»

Мы и мир

ΑΠΟ ΣΟΦΙΑ ΡΥΣΚΟΒΑ | 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Στις 27-28 Μαρτίου παιδιά από τη Ρωσική Κίνηση Μαθητών και η Ομάδα Νέων Δημοσιογράφων επισκέφτηκαν το σχολείο μέσων της Greenlandia στο τηλεοπτικό κανάλι Kirov Progress.

Τα παιδιά δοκίμασαν τους ρόλους δημοσιογράφων, καμερών και σκηνοθετών.

Την πρώτη μέρα, μια επαγγελματική ομάδα βοήθησε και είπε στα παιδιά πώς να κάνουν συνεντεύξεις σωστά και πώς να δουλεύουν μπροστά από την κάμερα. Τα παιδιά άκουσαν μερικές καλές συμβουλές σχετικά με τους κανόνες των τρίτων και τη χρυσή αναλογία. Μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε τους ρόλους των δημοσιογράφων, των καμερών και των σκηνοθετών. Επιπλέον, οι ακτιβιστές έλαβαν μέρος σε ένα κοινωνικό βίντεο.

Τη δεύτερη μέρα, τα παιδιά πήραν ένα ωραίο μπόνους. Υπήρχαν πρακτικές ασκήσεις. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής ασκήσης, ήταν ενδιαφέρον να συνεργαστείτε με τις συσκευές κάμερας και φωτισμού. για να μάθετε τα μυστικά της εξωτερικής φωτογραφίας, της σωστής τοποθέτησης φωτός, της χρυσής ώρας και του χρώματος του δείκτη μετάδοσης.

Την ίδια μέρα εγκαινιάστηκε το φεστιβάλ ταινιών «Rainbow Smile». Σας ευχαριστούμε για αυτήν την ευκαιρία, για να γίνετε μέλος της ομάδας τηλεοπτικών καναλιών Kirov Progress.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×